Μεσολόγγι: Ασπίδα προστασίας από τους πλειστηριασμούς

11:51 8/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Η πρωτοβουλία πολιτών Μεσολογγίου «Ζωή με Αξιοπρέπεια», το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Μεσολογγίου και φορείς της περιοχής, πραγματοποίησαν στο Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου, εκδήλωση- ενημέρωση ενάντια στους πλειστηριασμούς.Τις νομικές προεκτάσεις και τις δυνατότητες αντίδρασης του δανειολήπτη ανέπτυξαν ο κ.Ιωνάς Κωνσταντίνου , Δικηγόρος Οικονομικού Ποινικού Δικαίου και ο κ. Παπαδόπουλος Λεωνίδας από το Κίνημα Δεν Πληρώνω – Ενιαίο Μέτωπο.Όπως επεσήμαναν αυτόματη προστασία δεν υπάρχει και η αντίδραση πρέπει να συνδυάζεται από τη νομική υποστήριξη,τις κινητοποιήσεις και τον « τσαμπουκά».

Στόχος

παραμένει η δημιουργία μιας ισχυρής ασπίδας προστασίας για τους αδύναμους πολίτες ,η συνέχιση ακυρώσεων των Πλειστηριασμών και των διακοπών ρεύματος στα σπίτια των αδύναμων.

« Η αξιοπρέπεια δεν έχει χρώμα, η φτώχεια δεν κάνει διακρίσεις, το μόνο μέλλον του τόπου μας είμαστε εμείς οι ίδιοι, οφείλουμε στα παιδιά μας να αγωνιστούμε ενωμένοι…» επανέλαβαν τα μέλη της πρωτοβουλίας με το μήνυμα τους πάντα επίκαιρο.

Σε κανέναν να μη λείψει στέγη, θέρμανση, τροφή, φάρμακο… κανένας να μη ζήσει ποτέ ξανά μόνος του την ανασφάλεια της στοιχειώδους επιβίωσης..

Νίκη Παπαδούλα

Keywords
Τυχαία Θέματα