Στο ετήσιο συνέδριο της ΙΤΤΑΑ η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

11:44 8/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στο ετήσιο συνέδριο της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων και Tour Operators του Ισραήλ (ITTAA) που θα πραγματοποιηθεί την περίοδο 22-24 Νοεμβρίου 2016 στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL στην Αθήνα, θα συμμετέχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μέσω της Διεύθυνσης Τουρισμού.
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία της FEDHATTA, της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδας

με τη συμμετοχή 400 και πλέον travel agents και tour operators. Πρόκειται για τη σημαντικότερη ετήσια εκδήλωση της ΙΤΤΑΑ και της τουριστικής αγοράς του Ισραήλ.
Κατά τη διάρκεια των τριήμερων εργασιών του συνεδρίου, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις μεταξύ των επαγγελματιών του Ισραήλ και των συμμετεχόντων, προκειμένου να δημιουργηθούν αλλά και ενδυναμωθούν οι μεταξύ τους συνεργασίες. Παράλληλα θα λειτουργεί σε ειδικό χώρο του ξενοδοχείου η Έκθεση Τουριστικής Προβολής όπου θα έχει το δικό της περίπτερο η Περιφέρεια.
Σημειώνεται, ότι το Νότιο Αιγαίο αποτελεί δημοφιλή προορισμό για την αγορά του Ισραήλ, μια αγορά που ταξιδεύει όλο τον χρόνο και μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην επέκταση της τουριστικής περιόδου. Ήδη τον Νοέμβριο οι πτήσεις από τη συγκεκριμένη αγορά προς τη Ρόδο, εμφανίζονται ενισχυμένες.
«Η προσέγγιση και το άνοιγμα των νέων αγορών καθώς και η επέκταση της τουριστικής περιόδου αποτελούν βασικό στρατηγικό στόχο για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε μεθοδικά, θέλοντας να διευρύνουμε την γκάμα των τροφοδοτριών τουριστικών αγορών αλλά και να προσελκύσουμε τουρισμό υψηλών απαιτήσεων καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου στα νησιά μας», δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα