Με ελπίδες στην Κροατία ο νεαρός Ραφαήλ

19:01 23/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Για το Ζάγκρεμπ της Κροατίας πέταξε το μεσημέρι ο νεαρός αθλητής του wheelchair tennis Ραφαήλ Πατρωνίδης προκειμένου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα για άλλη μία φορά σε διεθνές τουρνουά και συγκεκριμένα στο Sirius Open που διεξάγεται στο Ζάγκρεμπ από αύριο 24 Ιουνίου έως τις 26 του μηνός.
Ο Ραφαήλ ελπίζει σε μία νέα

διάκριση παρά το γεγονός ότι το επίπεδο των συμμετεχόντων είναι αρκετά υψηλό και για τον ίδιο είναι η πρώτη συμμετοχή σε τουρνουά ανδρών. Στην προσπάθεια αυτή θα είναι στο πλευρό του ο προπονητής κ. Κων/νος Φακής καθώς και οι χορηγοί ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΑΤΖΗ, εταιρία κινητής τηλεφωνίας WIND , η μεταφορική ΣΑΜΑΡΑ, το καφέ ΜΙΚΕΛ και ο Κων/νος Πηλαδάκης τους οποίους και ευχαριστεί θερμά.
Ο γνωστός και ως «Ράφα» θα γιορτάσει τον επόμενο μήνα τα 18α γενέθλια του και για πρώτη φορά θα αγωνιστεί με άντρες ανεβάζοντας το αίσθημα ευθύνης αυτών των αγώνων.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Λαρισαίος αθλητής του τένις σε αναπηρικό αμαξίδιο αναφέρει:
«Μία ακόμα συμμετοχή, διαφορετική αυτή τη φορά, σε διεθνές τουρνουά αντρών. Το άγχος μεγάλο, το επίπεδο πολύ υψηλό. Για μένα όμως αυτό που μετράει είναι η εμπειρία, η πρόκληση, η συμμετοχή και ειδικότερα η καλή εμφάνιση. Πάμε γερά».
Keywords
Τυχαία Θέματα