Με απώλειες αναχωρεί ο ΠΑΟΚ για το Βελιγράδι

18:03 6/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ που αύριο το μεσημέρι αναχωρεί για το Βελιγράδι για το φιλικό με την Παρτιζάν που θα γίνει το βράδυ του Σαββάτου.
Το πρόγραμμα αφορούσε κυρίως τη φυσική κατάσταση – μέσα από αγωνιστικά παιχνίδια – αλλά και την τακτική στους τομείς της κυκλοφορίας της μπάλας και της ανάπτυξης από τη ζώνη της άμυνας. Ο Τζάλμα Κάμπος ανέβασε ρυθμούς στο πρόγραμμα αποθεραπείας,

ενώ ο Νίκος Κοροβέσης επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις. Αύριο Παρασκευή (07.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στο αθλητικό κέντρο της Παρτιζάν. Η αποστολή θα πετάξει στις 16:30 από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό το Βελιγράδι και η προπόνηση – ανοικτή για τα ΜΜΕ – είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 ώρα Ελλάδας. Την αποστολή απαρτίζουν οι: Μπρκιτς, Βελλίδης, Μάτος, Κίτσιου, Λέοβατς, Μαλεζάς, Κρέσπο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Τιάμ, Πέλκας, Δημητριάδης, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Περέιρα, Αθανασιάδης, Δοδοντσάκης, Κυριλλίδης, Ματθαίου. Πέραν του τραυματία Τζάλμα Κάμπος θα απουσιάσουν πολλοί διεθνείς ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Παναγιώτης Γλύκος, Γιώργος Τζαβέλλας, Γκόικο Τσίμιροτ, Εβγκέν Σακχόφ, Γκάρι Ροντρίγκες και Φερνάντο Βαρέλα, όπως και οι της εθνικής Ελπίδων Κουλούρης, Μυστακίδης, Χαρίσης, Γιαννούλης και Πούγγουρας.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα