Μ.Μπαλαούρας: «Θα καταλήξουμε σε συμφωνία χωρίς να υποστούμε βλάβη» (audio)

15:56 3/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Σε συμφωνία θα καταλήξουμε και πιστεύω ότι δε θα υποστούμε βλάβη. Σκεφτόμαστε και συζητάμε δημοκρατικά. Αν υπάρχουν προτάσεις σκληρές θα ζυγιάσουμε τα πράγματα» δήλωσε αναφορικά με την πορεία της διαπραγμάτευσης ο πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας μιλώντας την Παρασκευή (3/2/2017) στον 102 fm της ΕΡΤ3 και τους Ασπασία Βούζη και

Βασίλη Πεκλάρη

«Μας πιέζει η πλευρά του Σόιμπε, με μια μικρή ομάδα, αλλά έχουν εδραιωθεί συμμαχίες και δεν είμαστε όπως το 2015 που μας είχαν σαν μαύρο πρόβατο της Ευρώπης» πρόσθεσε.

Για την Ευρώπη σημείωσε ότι «αναζητεί το βηματισμό της» συμπληρώνοντας ότι η σημερινή της πορεία την οδηγεί, δυστυχώς, στα βράχια, ενώ ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πολιτικών συνεργασιών με αφορμή την πρόταση του επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλου για κυβέρνηση εθνικής ενότητας έκανε λόγο για «όνειρα θερινής νυχτός». «Με πους θα κάνουμε συνεργασία; Με ποια γραμμή θα πηγαίνουν; Ο τόπος δε χρειάζεται νέα κυβέρνηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να τελειώσει η αξιολόγηση, προκειμένου να ξεδιπλώσει περισσότερο το πρόγραμμά του» τόνισε εκτιμώντας ότι «το 2017 θα έχουμε πολύ μεγάλη ανάπτυξη».

Keywords
Τυχαία Θέματα