Ντοκιμαντέρ και συναυλία για τον Clive Davis στη ΝΥ

15:36 3/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Συναυλία στις 19 Απριλίου, για τα εγκαίνια του 16ου κινηματογραφικού φεστιβάλ Tribeca στη Νέα Υόρκη, θα δώσουν η Αρίθα Φράνκλιν και το συγκρότημα Earth, Wind & Fire, μετά από την προβολή ενός ντοκιμαντέρ για τον κυνηγό ταλέντων Κλάιβ Ντέιβις.

Στη συναυλία θα τραγουδήσει ακόμη η ερμηνεύτρια και ηθοποιός Τζένιφερ Χάντσον, καθώς και άλλοι καλλιτέχνες,

τα ονόματα των οποίων δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη.

Ενώ αρχικά σπούδασε Νομική στο Χάρβαρντ, ο Κλάιβ Ντέιβις, στα πενήντα και πλέον χρόνια της καριέρας του ως «ανιχνευτής» ταλέντων, ανακάλυψε πλήθος καλλιτεχνών, όπως την Τζάνις Τζόπλιν, τον Μπρους Σπρίνγκστιν, τον Μπίλι Τζόελ, τους Aerosmith, τον Κάρλος Σαντάνα και την Γουίτνεϊ Χιούστον. Ξεκίνησε την καριέρα του στην εταιρία Columbia Records, ίδρυσε την εταιρία Arista Records, στη συνέχεια βοήθησε στην ίδρυση της Bad Boy Records (της δισκογραφικής εταιρίας του «Παφ Ντάντι» ή Σον Κομπς), πριν περάσει στη RCA, κατόπιν στη Sony Music όπου εργάζεται ακόμη (στα 84 του χρόνια).

Το ντοκιμαντέρ που υπογράφει ο Κρις Πέρκελ βασίζεται στην αυτοβιογραφία του Κλάιβ Ντέιβις «The Soundtrack of My Life» (η μουσική επένδυση της ζωής μου). Ο αμερικανός σκηνοθέτης Ρίντλεϊ Σκοτ είναι ένας από τους διευθυντές παραγωγής του φιλμ.
Το κινηματογραφικό φεστιβάλ Tribeca που θα διαρκέσει έως τις 30 Απριλίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα