Μαθήτριες, σε μια on air «πρόβα», λίγο πριν από τους Αγώνες Επιχειρηματολογίας-Αντιλογίας (audio)

18:56 17/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η Ιριδα Κοντοπούλου και η Κατερίνα Τζουβάλα, μαθήτριες του 1οu ΓΕΛ Παπάγου, και της Γερμανικής Σχολής Αθηνών μοιράστηκαν με την Ιωάννα Νιαώτη, στην εκπομπή του Πρώτου Προγράμματος «Απ’ άκρη σ’ άκρη», τα μυστικά των Μαθητικών Αγώνων Επιχειρηματολογίας-Αντιλογίας κι έδωσαν στους ακροατές μια γεύση της διαδικασίας, κάνοντας Λόγο και Αντίλογο στην άποψη «Οι πρόσφυγες αποτελούν ελπίδα για την Ευρώπη».

Ειδικότερα, την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου,

οι δύο μαθήτριες βρέθηκαν στο στούντιο σε μια on air «πρόβα» λίγο πριν από τους Φιλικούς Μαθητικούς Αγώνες Επιχειρηματολογίας-Αντιλογίας «ΑΝΤΙΛΟΓΙΕΣ», που φέτος διοργανώνονται για 3η φορά, και διεξάγονται μεταξύ ομάδων μαθητών Λυκείου.

Η προκριματική φάση των Αγώνων διεξάγεται το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017, στο 1ο ΓΕΛ Παπάγου, (Κύπρου και Ιωνίας 4, Παπάγου), 09:00-17:30.

Τους Αγώνες συνδιοργανώνουν η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, το 1ο ΓΕΛ Παπάγου, η Γερμανική Σχολή Αθηνών, η Πολύτροπη Αρμονία και η Ελληνογαλλική Σχολή Jeanne D’Arc.

Η ΕΡΤ στηρίζει τους Αγώνες Επιχειρηματολογίας 2017 στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος για την αντιμετώπιση της ρητορικής του μίσους «Respect Words».

Ακούστε το ηχητικό από την εκπομπή του Πρώτου Προγράμματος «Απ’ άκρη σ’ άκρη».

Keywords
Τυχαία Θέματα