«Λιοντάρι» και ο Στέλιος Ποζατζίδης

19:58 22/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Την ένατη χειμερινή μεταγραφή του πραγματοποίησε σήμερα ο Πανσερραϊκός ντύνοντας στα κόκκινα τον Στέλιο Ποζατζίδη.

Ο 23χρονος (24.06.94) αριστεροπόδαρος ακραίος αμυντικός υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους. Ο Στέλιος Ποζατζίδης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, υπέγραψε το 2013 επαγγελματικό συμβόλαιο με τον «δικέφαλο του βορρά» και τον Ιανουάριο του 2014 δόθηκε δανεικός στον Απόλλωνα Καλαμαριάς με τον οποίο αγωνίστηκε σε επτά παιχνίδια στη Β εθνική (σε όλα βασικός) με προπονητή τον Αλέξη Αλεξίου

και συμπαίκτες τους Πόποβιτς, Πέλκα και Τζανδάρη (όλοι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ).

Το καλοκαίρι του 2014 επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και αγωνίστηκε σε πέντε παιχνίδια στη Σούπερ Λιγκ και δύο κυπέλλου με προπονητή τον Άγγελο Αναστασιάδη και συμπαίκτη τον Στέλιο Πόζογλου. Τον Ιανουάριο του 2015 ο Στέλιος Ποζατζίδης έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ παρότι το συμβόλαιό του έληγε το 2017 και πήρε μεταγραφή στον Πανιώνιο με την πρώην ομάδα του να διατηρεί ποσοστό 25% σε τυχόν μεταπώλησή του. Το απρόσμενο διαζύγιο, σε μια χρονική στιγμή μάλιστα κατά την οποία οι Σπυρόπουλος και Τζαβέλλας δεν υπολογιζόταν, είχε προκαλέσει αίσθηση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το νεαρό ποδοσφαιριστή, ο οποίος μετείχε για ακόμα ένα καλοκαίρι σε ολόκληρη την προετοιμασία κι είχε πέντε συμμετοχές στο πρωτάθλημα και δυο στο κύπελλο, ζήτησε ως δανεικό ο Ολυμπιακός Βόλου. Κατόπιν συζήτησης που είχε και με τη διοίκηση και με την τεχνική ηγεσία, κρίθηκε φρόνιμο να αποδεχτεί τη συγκεκριμένη πρόταση καθώς εκεί θα είχε πολύ περισσότερες ευκαιρίες για να πάρει χρόνο συμμετοχής, όπως συνέβη και την προηγούμενη χρονιά στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ο Ποζατζίδης συμφώνησε επισημαίνοντας πως ήθελε να παραμείνει ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και το μόνο που έθεσε ως προϋπόθεση, λόγω και της μετακίνησης σε μια νέα πόλη ήταν η αύξηση της μηνιαίας αμοιβής του, σε επίπεδα αντίστοιχα συμπαικτών του που έχουν διαγράψει την ίδια πορεία με αυτόν. Το αίτημά του μεταφέρθηκε στη διοίκηση, όμως η απάντηση ήταν αρνητική, με συνέπεια να ζητήσει να μείνει ελεύθερος, γνωρίζοντας τη σφοδρή επιθυμία του Μαρίνου Ουζουνίδη να συνεργαστεί μαζί του στον Πανιώνιο.

Με τη φανέλα του Πανιωνίου αγωνίστηκε μόνο σε δύο παιχνίδια στη Σούπερ Λιγκ κι ένα κυπέλλου και το καλοκαίρι του 2016 πήρε μεταγραφή στην Καλλονή με την οποία αγωνίστηκε σε 7 παιχνίδια στη Football league και τρία κυπέλλου ενώ τον Ιανουάριο του 2017 πήγε στη Λαμία, χωρίς όμως να βρει εκεί χρόνο συμμετοχής (ένα ματς στο πρωτάθλημα κι ένα στο κύπελλο).

Τη φετινή περίοδο ο Στέλιος Ποζατζίδης αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Καρδίτσας με την οποία είχε 8 συμμετοχές κι ένα γκολ στο πρωτάθλημα και δύο συμμετοχές στο κύπελλο (οι φωτογραφίες είναι από τον αγώνα κυπέλλου Αναγέννηση Καρδίτσας-Παναθηναϊκός: 1-2). Συνολικά ο Ποζατζίδης έχει 7 συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ και 23 στη Β εθνικής.

Φώτο: eurokinissi.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα