Λ.Γιαννάτος: Απαξιωτική ρητορική για διοίκηση νοσοκομείου

13:07 6/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ανακοινώσεων συνέχεια για τα τεκταινόμενα στο νοσοκομείο Ζακύνθου, με το μέλος του δ.σ. του νοσηλευτικού ιδρύματος στο νησί, Λευτέρη Γιαννάτο, να παίρνει σήμερα σειρά, κάνοντας λόγο, μεταξύ άλλων, για «μια ομάδα ανθρώπων που διαγκωνίζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην απαξιωτική ρητορική για τη διοίκηση».

Αναλυτικότερα, ο κ.Γιαννάτος, επισημαίνει ότι:

«Το τελευταίο τρίμηνο από μια μικρή ομάδα συνδικαλιστών, πολιτικών παραγόντων και τέως αιρετών που διαγκωνίζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκπορεύεται μια απαξιωτική ρητορική για τη διοίκηση

του νοσοκομείου Ζακύνθου (όπως ανεπαρκής, ανίκανη κ.λ.π.) που καταλήγει στο κοινό τους αίτημα για παραίτηση των μελών του Δ.Σ. αυτού, προκειμένου να επέλθει ‘’η ομαλότητα» και να μπορούν «να συνεννοηθούν’’.

Κοινός τόπος όλων των ανωτέρω είναι κυρίως η μεταξύ τους σχέση αλληλεξάρτησης. Εσχάτως προστέθηκε στην παρέα τους, ασπαζόμενος την παραπάνω ρητορική τους, και ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Ζ. κ. Π. Καψαμπέλης, ο οποίος μάλιστα αξιώνει να του ζητήσουμε και ‘’μια μεγαλοπρεπέστατη δημόσια συγγνώμη’’.

Επειδή ουδέποτε υπήρξα στη ζωή μου ‘’δηλωσίας’’ ούτε εξαρτώμενος από τον οποιονδήποτε, ξεκαθαρίζω τα εξής: Είναι πλέον φανερό ότι οι μάσκες έπεσαν. Κάποιοι δεν μπορούν να ανεχθούν ότι η διοίκηση του νοσοκομείου Ζακύνθου δεν είναι υποτελής και δεν άγεται και φέρεται από τα κελεύσματα όσων θεωρούν ότι έχουν ιδιοκτησιακή σχέση με το μοναδικό νοσηλευτικό ίδρυμα του νησιού μας.

Αλίμονο στο νοσοκομείο Ζακύνθου και στη Ζακυνθινή κοινωνία εν γένει, εάν οι ανωτέρω αρχίσουν να μας χαρακτηρίζουν ικανούς, επαρκείς και θεωρήσουν ότι αποκαταστάθηκε η ομαλότητα, όπως αυτοί την εννοούν. Αλίμονο σε εμέ εάν θεωρήσουν ότι μπορούν ‘’να συνεννοηθούν’’ μαζί μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα