Λέσβος: Το ΚΚΕ σχολιάζει την απάντηση Πάλλη για τη φαρμακευτική κάνναβη

10:11 6/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πάλλης σε πρόσφατη δήλωσή του τολμά να καταλογίζει στο Κόμμα μας συντηρητικές αντιλήψεις.

Το τολμά, όταν ο ίδιος και το κόμμα του ψήφισαν το 3ο μνημόνιο και τους εφαρμοστικούς νόμους που αποτέλεσε θανατική βολή για τον τρόπο διαβίωσης όλων των λαϊκών στρωμάτων της χώρας μας.

Τολμά και καλεί τους αγρότες να προσανατολιστούν στην καλλιέργεια της φαρμακευτικής κάνναβης – που; εδώ στη Λέσβο! – όταν ο ίδιος και το

κόμμα του ψήφισαν και στήριξαν τη νέα ΚΑΠ που αποτελεί ταφόπλακα για όλη τη μικρομεσαία αγροτιά της χώρας και του νησιού μας.

Αναφέρεται απαξιωτικά για τη θέση του Κόμματός μας στο νομοσχέδιο, που συζητείται αυτές τις μέρες στη βουλή, για τη νομική ταυτότητα του φύλλου, όταν το Κόμμα μας είναι το μόνο που προσεγγίζει το θέμα με επιστημονικά κριτήρια, κάτι που ο ίδιος επικαλείται για τη φαρμακευτική κάνναβη χωρίς όμως να τα εφαρμόζει.

Τέλος εγκαλεί το Κόμμα μας για απόψεις στα όρια του σκοταδισμού. Ας κρίνει ο λαός και η νεολαία της Λέσβου ποιοι είναι οι σκοταδιστές: οι Κομμουνιστές και οι ΚΝίτες που καλούν τη νεολαία να βρει την ευτυχία σε μια κοινωνία απαλλαγμένη από την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο και να παλέψουν γι΄ αυτή ή ο κ. Πάλλης και το κόμμα του, ο ΣΥΡΙΖΑ, που καλούν τη νεολαία να βρει την ευτυχία υιοθετώντας τα γούστα της … Πυθίας;

Keywords
Τυχαία Θέματα