Λέσβος: Παγχιακό συλλαλητήριο και κλειστή αγορά για το ΦΠΑ

12:46 1/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Κλειστή η αγορά της Χίου, σε όλες τις κατηγορίες καταστημάτων· ακόμα και σε αυτά της εστίασης και αναψυχής λόγω της συμμετοχής στο Παναιγαιακό συλλαλητήριο για τη μη κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ.

Παρά το τσουχτερό κρύο και τους θυελλώδεις βοριάδες, περισσότεροι από 1.200 Χιώτες και Χιώτισσες κατέκλυσαν το Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο, όχι μόνο την κεντρική αίθουσα αλλά και το φουαγιέ και το πεζοδρόμιο μπροστά από το κτήριο.

Παγχιακό Συλλαλητήριο για ΦΠΑ

Ο κεντρικός ομιλητής στη συγκέντρωση, ο πρόεδρος

της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων του νησιού Βασίλης Παππάς κάλεσε τους Χιώτες αλλά και τους άλλους νησιώτες βουλευτές να καταθέσουν τροπολογία ώστε να μην εφαρμοστεί το μέτρο από την 1η του νέου έτους, κόβοντας το τελευταίο απτό αντιστάθμισμα της Πολιτείας στη νησιωτικότητα.

Χαιρετισμούς με ιδιαίτερα αγωνιστικό πνεύμα απηύθυναν ο Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς, ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης, ο Πρόεδρος του Εργατικού κέντρου Χίου Κώστας Λίνας και η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ανθίππη Ζαννάρα.

Παγχιακό συλλαλητήριο για ΦΠΑ

Μετά τη συγκέντρωση ακολούθησε πορεία από κεντρικούς δρόμους της πόλης στα γραφεία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Αντρέα Μιχαηλίδη και ΝΔ Νότη Μηταράκη, όπου σε εκπροσώπους των γραφείων τους παραδόθηκε το ψήφισμα του συλλαλητηρίου.

Ρεπορτάζ: Θοδωρής Πυλιώτης

Keywords
Τυχαία Θέματα