Λέσβος: Εγκρίθηκε η πρόσληψη 13ων συμβασιούχων στη ΔΕΥΑΛ- αναμονή για την έγγριση 20 μόνιμων προσλήψεων

11:44 3/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών οι προσλήψεις 176 συμβασιούχων σε ΔΕΥΑ όλης της χώρας μεταξύ των οποίων και της Λέσβου που θα προχωρήσει στην πρόσληψη 13ων συμβασιούχων. Οι προσλήψεις θα γίνουν με την εποπτεία του ΑΣΕΠ και η προκηρύξεις θα εκδοθεί από τη ΔΕΥΑΛ

μέσα στον Μάιο. Η δαπάνη θα βαρύνει αποκλειστικά ίδια έσοδα ανταποδοτικού χαρακτήρα που εισπράττει η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Λέσβου. Οι συμβάσεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου , θα είναι για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μήνες. Το θέμα θα τεθεί στο αυριανό Διοικητικό Συμβούλιο της επιχείρησης.

Η ΔΕΥΑ Λέσβου μέσα στο Μάιο περιμένει από το υπουργείο Εσωτερικών και την έγκριση για τις μόνιμες προσλήψεις 20 ατόμων που έχει ζητήσει και που έχει στοιχειοθετήσει ότι οι προσλήψεις αυτές είναι απαραίτητες για την κάλυψη αναγκών που προέκυψαν από την ανάληψη της ευθύνης ολόκληρου του νησιού , αλλά και την δυνατότητα που έχει να καλύψει τη μισθοδοσία. Η ΔΕΥΑΛ ευελπιστεί ότι οι μόνιμες προσλήψεις θα εγκριθούν μέσα στον επόμενο μήνα και θα δρομολογηθούν μέχρι το τέλος του χρόνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα