Λάρισα: Το… Book Face του Νότη Μαυρουδή

21:15 1/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με νότες, παιδικά χαμόγελα αλλά και τις απόψεις ενός ανθρώπου που έχει δώσει το δικό του ιδιαίτερο στίγμα στον χώρο του πολιτισμού, γέμισε σήμερα το βράδυ το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσίασης του βιβλίου του Νότη Μαυρουδή «Book Face… Σχολιάζοντας τα πέριξ».

Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 3ου δημοτικού σχολείου Λάρισας Ε. Καματέρη καλωσόρισε στη Λάρισα το Ν. Μαυρουδή
Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας και τον Σύλλογο

Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας Πολιτισμού του δήμου Λαρισαίων και ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους μικρούς μαθητές του σχολείου να μάθουν πως μπορεί το facebook να γίνει χρήσιμο εργαλείο για την συγγραφή ενός βιβλίου.
Όπως ανέφερε μιλώντας για το βιβλίο η δημοσιογράφος, θεατρολόγος Μ. Παπουτσή, στο βιβλίο αυτό του Νότη Μαυρουδή περιέχονται κείμενά του, που δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο facebook.
Για το βιβλίο μίλησε επίσης και ο μουσικός Σπύρος Καβαλιεράτος, ενώ το βιογραφικό του Νότη Μαρουδή παρουσίασε η διευθύντρια του σχολείου Ελ. Δημητρίου.

Σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ελ.
Keywords
Τυχαία Θέματα