Κυρ. Μητσοτάκης: Εκλογές άμεσα για να αναπνεύσει η χώρα (video)

22:34 13/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την ανάγκη να «πάμε άμεσα σε εκλογές ώστε οι Έλληνες να αποφασίσουν και η χώρα να αναπνεύσει», επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την διάρκεια ομιλίας του στο Ηράκλειο.

Ο πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε πως «τα δύο χρόνια Τσίπρα

είναι τα χειρότερα από το 1974», ενώ ξεκαθάρισε για μια ακόμη φορά πως η ΝΔ δεν θα ψηφίσει μέτρα της κυβέρνησης στη Βουλή χαρακτηρίζοντάς τα ως «το κόστος της δικής της αποτυχίας».

Παράλληλα επέρριψε ευθύνες και στους δανειστές τόσο γιατί ανέχτηκαν την υπερφορολόγηση αντί της περικοπής δαπανών, όσο και για τα υψηλά πλεονάσματα που δεσμεύουν τη χώρα για πολλά χρόνια.

Τέλος, απευθυνόμενος σε κεντρώους που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε: «Στις προηγούμενες εκλογές – το ξέρω – αποφασίσατε να τιμήσετε τον ΣΥΡΙΖΑ με την ψήφο σας. Αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τίμησε ούτε την Κρήτη, ούτε εσάς. Ούτε, βέβαια, τη χώρα. Τη χώρα τη χαντάκωσε. Δεν έχετε τίποτα να περιμένετε από τον κ. Τσίπρα. Το ξέρετε. Μόνο νέα ψέματα και περισσότερη κοροϊδία. Εγώ σας δίνω το λόγο μου: Δεν θα σας εξαπατήσω και δεν θα σας απογοητεύσω. Ελάτε μαζί μου. Σας ζητώ να με εμπιστευθείτε. Ελάτε «να ελευθερώσουμε το μέλλον». Για μας και, κυρίως, για όλα τα παιδιά των Ελλήνων. Είναι ένα μεγάλο στοίχημα και θέλω να το κερδίσουμε μαζί».

«Φίλες και φίλοι ζούμε του κύκλου τα γυρίσματα. Αρκετά κατεβήκαμε. Είναι η ώρα να πάρουμε τα πάνω μας ως χώρα και ως λαός με προπομπό την Κρήτη πάμε όλοι μαζί δυνατά για την πολιτική αλλαγή να ξανακάνουμε την Ελλάδα αυτό που πραγματικά αξίζει» κατέληξε κ. Μητσοτάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυρ, Μητσοτάκης, Εκλογές,kyr, mitsotakis, ekloges