Τίτλοι Περιφέρειας 22-9-2016 (audio)

17:16 22/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Οι κυριότερες ειδήσεις από την Περιφέρεια σε τίτλους.

Βόλος

Έξι στις δέκα επιχειρήσεις στη Μαγνησία δεν πληρώνουν τις ασφαλιστικές και φορολογικές υποχρεώσεις τους. Επεισοδιακός πλειστηριασμός χθες στα δικαστήρια Βόλου όπου τέσσερα συνολικά ακίνητα επιχειρήσεων βγήκαν στο σφυρί.

Λάρισα

Απίστευτη περιπέτεια για ηλικιωμένη χαμηλοσυνταξιούχο στη Λάρισα η οποία καλείται να επιστρέψει στο ΙΚΑ

6.700 ευρώ, λόγω λάθους των υπηρεσιών του Ταμείου. Η γυναίκα θα πρέπει τώρα να ζήσει με 290 ευρώ το μήνα.

Χανιά

Κατά πλειοψηφία, το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων, αποδέχτηκε την πρόταση της ΠΕΔ Κρήτης για την εγκατάσταση στο νησί 2000 προσφύγων. Aπό τη συνεδρίαση δεν έλειψε η ένταση, κυρίως λόγω διαφωνιών επί της διαδικασίας.

Αιγαίο

Με καταληκτική ημερομηνία το πρωί της Παρασκευής η νέα προκήρυξη του διαγωνισμού από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου για τη μίσθωση πλοίου, στο οποίο θα φιλοξενηθούν 1000 πρόσφυγες στη Μυτιλήνη καθώς η εταιρεία που αναδείχθηκε νικήτρια δεν προσήλθε να υπογράψει τη σύμβαση με το υπουργείο.

Ιωάννινα

Τη διαβεβαίωση ότι στη δομή της Φιλιππιάδας, όλα τα προσφυγόπουλα έχουν εμβολιαστεί, σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας, δίνει ο συντονιστής του Κέντρου Φιλοξενίας, Μιλτιάδης Κλάπας, με αφορμή το υπόμνημα του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου.

Ζάκυνθος

Αναχώρησαν με λεωφορείο για το Λαύριο 42 από τους μετανάστες που είχαν φιλοξενηθεί τα τελευταία 24ωρα στη Ζάκυνθο, ενώ 6 από αυτούς παραμένουν στο κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης.

Καρδίτσα

Αρνητική απόφαση της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην εγκατάσταση 18 ανεμογεννητριών στον Ίταμο. Με την αρνητική γνωμοδότηση το περιφερειακό συμβούλιο είπε «όχι» και για τις 50 ανεμογεννήτριες όλης της κορυφογραμμής

Πάτρα

Δεμένα τα φέρρυ μπωτ στο πορθμείο του Ρίου και τα πλοία στο λιμάνι της Πάτρας από τις 6 ώρα το πρωί. Οι ναυτεργάτες συμμετέχουν στην 48ωρη πανελλαδική απεργία που έχει προκηρύξει ο κλάδος τους

Ικαρία

Σε διαμαρτυρία προβαίνουν οι κάτοικοι των οικισμών Ραχών και Μαγγανίτη Ικαρίας έξω από το Κέντρο Υγείας Ευδήλου αύριο Παρασκευή στις 11 π.μ. για το πρόβλημα με τις μετακινήσεις των αγροτικών γιατρών.

Κέρκυρα

Πρόσκληση στην τοπική ηγεσία και τους τοπικούς φορείς απευθύνει η Ένωση Νοσοκομειακών γιατρών προκειμένου να εξευρεθούν άμεσα λύσεις για το νοσοκομείο της Κέρκυρας. Στο 50% οι οργανικές θέσεις του ιδρύματος, λείπουν πάνω από 20 θέσεις ιατρών.

Τρίπολη

Στις 26 Σεπτεμβρίου λήγει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για πρόσληψη εκατό ατόμων στη ΔΕΗ Μεγαλόπολης. Πρόκειται για συμβάσεις εργασίας με οκτάμηνη διάρκεια που θα καλύψουν εποχικές ή παροδικές ανάγκες της Διεύθυνσης του Λιγνιτικού Κέντρου.

Πύργος

Παράταση πληρωμής οφειλών στο Δημόσιο μέχρι τον ερχόμενο Μάρτιο, θα δοθεί, για τους πλημμυρόπληκτους δήμους Πύργου, Ήλιδας και Πηνειού.

Ηράκλειο

Μια τεράστια χασισοφυτεία με 4.818 δενδρύλια έκρυβε θερμοκήπιο στην περιοχή του Αντισκαρίου Ηρακλείου. Συνελήφθη ο 39χρονος ιδιοκτήτης του θερμοκηπίου και αναζητείται ο αλλοδαπός που φύλαγε ένοπλος τη φυτεία και διέφυγε.

Καστοριά

Τρεις Έλληνες συνελήφθησαν στην Αττική, οι οποίοι κατηγορούνται για ένοπλη ληστεία και αρπαγή σε βάρος γουνοποιού τον Μάρτιο στην περιοχή Τοιχιού Καστοριάς.

Ορεστιάδα

Περιφερειακή σύσκεψη των σωματείων συνταξιούχων της Περιφέρειας ΑΜΘ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη.

Κοζάνη

Στις αρχές του 2017, θα λειτουργήσει το Κέντρο ενημέρωσης δανειοληπτών στην Κοζάνη, το οποίο θα καλύψει τις ανάγκες των κατοίκων σε ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία, στο πλαίσιο εφαρμογής του σχετικού νόμου που έχει ψηφισθεί το προηγούμενο διάστημα.

Καβάλα

Μηχανήματα και δυνάμεις του στρατού φτάνουν από το πρωί στη Θάσο ωστε να βοηθήσουν στα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα. Προτεραιότητα θα δοθεί στον καθαρισμό των ρεμάτων.

Ρόδος

Επιστημονική Διημερίδα με θέμα «Διαβήτης, Αγγεία & Καρδιά» ξεκινά από αύριο στη Ρόδο.

Φλώρινα

Πάνω από 100 αθλητές από την Ελλάδα και την Αλβανία θα συμμετέχουν στον αγώνα δρόμου που θα διοργανωθεί από την Κρυσταλλοπήγή Φλώρινας μέχρι την Βίγλιστα Αλβανίας τη Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου με τίτλο «Τρέχοντας για τη συνεργασία».

Κομοτηνή

Ξεκινά σήμερα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του 2ου φεστιβάλ via egnatia. Από της 6 το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα θα πραγματοποιηθεί η Λευκή νύχτα στην πόλη της Κομοτηνής. Τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι της 12 το βράδυ. Στις 9 το βραδυ στο βυζαντινο φρούριο θα φιλοξενηθεί έκθεση φωτογραφίας

Σέρρες

Το 4ο Φεστιβάλ Μπουγάτσας διοργανώνει ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών και Μπουγατσοποιών Σερρών απο 22 έως 25 Σεπτεμβρίου.

Keywords
ειδήσεις, λαρισα, ικα, κρητη, νέα, μυτιληνη, εταιρεία, απεργια, δεη, συλληψεις, καστορια, αμθ, αλεξανδρουπολη, κοζανη, διαβήτης, ελλαδα, egnatia, βραδυ, σταση εργασιας, απεργιες αυριο, απεργιες σημερα, απεργια 1 μαρτιου, απεργια 2 μαρτιου, απεργια 3 μαρτιου, απεργια 4 μαρτιου, απεργια 8 μαρτιου, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, απεργια 9 μαρτιου, απεργια 10 μαρτιου, απεργια 17 μαρτιου, απεργια μμε, παραταση φορολογικων δηλωσεων, απεργια ταξι, απεργια 1 δεκεμβριου, κερκυρα, θεμα εκθεσης 2012, απεργια 26 σεπτεμβριου, δεη πληρωμη, ημερομήνια, ακινητα, αλβανια, γυναικα, ηγεσια, θεμα, νησι, πλαισιο, προγραμμα, ωρα, egnatia, αμθ, αρπαγη, αττικη, αφορμη, βραδυ, διαστημα, δημοσιο, δοθει, δομη, δυτικη μακεδονια, δυτικη, ευρω, ειπε, εκθεση, εργα, εταιρεία, ζακυνθο, θασο, κτιριο, λαυριο, λευκη, λεωφορειο, μακεδονια, μιλτιαδης, νυχτα, περιφερειακο, πλοια, πρωι, σφυρι, τριτη, φεστιβαλ, ενωση, υπουργειο, κυριακη, νοσοκομειο, ροδο, θερμοκηπιο, θεσεις, υγειας
Τυχαία Θέματα