Κομοτηνή:Πρωταγωνιστές τα παιδιά στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου Κομοτηνής

01:02 6/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στις 9 και μισή το πρωί ξεκινούν με εθελοντική αιμοδοσία στο ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου Κομοτηνής.

Το απόγευμα τις ίδιας ημέρας στις 5 και 30 θα πραγματοποιηθεί αγώνας δρόμου με τον τίτλο “run Sanda…run”.

Όπου οι συμμετέχοντες θα παραδώσουν στα ξωτικά ένα μπουκάλι ελαιόλαδο και θα λάβουν τον σκούφο του Αι Βασίλη προκειμένου να τρέξουν ή να περπατήσουν περίπουν2 χιλιόμετρα

μέχρι το κέντρο της πόλης για να ανακαλύψουν γιατί τρέχει ο Αη Βασίλης .

Στις 7 το βράδυ της ο δήμαρχος Κομοτηνής θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής. Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα συνεχιστούν στις 12 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 2 Ιανουαρίου με τελευταία εκδήλωση την γιορτή τ ων Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Κομοτηνής και Μελέτης.

Στις περισσότερες εκδηλώσεις πάντως οι πρωταγωνιστές θα είναι τα παιδιά, από τα παιδιά των βρεφονηπιακών σταθμών και των νηπιαγωγείων μέχρι τους μαθητές των ΙΕΚ της Κομοτηνής και συγκεκριμένα η ειδικότητα “τεχνικός αισθητικής ποδολογίας _Καλλωπισμού νυχιών και Ονυχοπλαστικής” και ‘Τεχνικός αισθητικής τέχνης και μακιγιάζ” συμβάλλοντας με την τέχνη τους στη δημιουργία εορταστικής ατμόσφαιρας για μικρούς και μεγάλους.

Στην Φωτοη πρόεδρος της ΔΕΚΕΠΑΚ Νατάσσα Λιβεριάδου

Keywords
Τυχαία Θέματα