Σπασμένα πόδια και τραυματισμοί - Πανικός σε πτήση από κενά αέρος - Κινδύνεψε βρέφος

ΚΟΣΜΟΣ

Πτήση της Qatar Airways υποχρεώθηκε σε αναγκαστική προσγείωση σε πορτογαλική στρατιωτική βάση, όταν δεκάδες επιβάτες υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς από τις αναταράξεις που προκλήθηκαν από κενά αέρος. Ένας άνθρωπος έσπασε το πόδι του, ενώ πολλοί ακόμα τραυματίστηκαν, με αποτέλεσμα να προκύψει η ανάγκη άμεσης μεταφοράς τους σε νοσοκομειακές μονάδες.

Η πτήση είχε ξεκινήσει από την Ουάσιγκτον, με προορισμό την Ντόχα. Το αεροπλάνο έπεσε σε μεγάλα κενά αέρα, με αποτέλεσμα να προκληθούν τεράστιες

αναταράξεις. Πολλοί επιβάτες δεν πρόλαβαν να δέσουν τις ζώνες ασφαλείας στα καθίσματά τους, με συνέπεια να εκτοξευθούν και να προσκρούσουν στην άτρακτο του αεροσκάφους.

Τη στιγμή του ατυχήματος, το αεροπλάνο πετούσε πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό με 350 επιβάτες. Ο πιλότος αποφάσισε να προσγειώσει το αεροσκάφος στις Αζόρες, προκειμένου να διασφαλίσει την υγεία των ανθρώπων και να μεταφερθούν, όσοι ήταν απαραίτητο, στο νοσοκομείο.

Από τον απολογισμό, ένας επιβάτης έσπασε το πόδι του, ένας άλλος αισθανόταν πόνους στο στήθος και φοβόταν για έμφραγμα, ένα μωρό τριών μηνών είχε φύγει από τη θέση του και είχε χτυπήσει πάνω σε άλλον επιβάτη, ενώ ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων είχε υποστεί ελαφρύτερα τραύματα.

πτήσητραυματισμοίHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα