Κομοτηνή:Ο Άγιος Βασίλης άργησε μια μέρα

09:26 9/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Φέτος ο Άγιος Βασίλης στην Κομοτηνή θα αργήσει να φανεί. Για χατήρι της εθελοντικής δράσης «Ο Άγιος Βασίλης άργησε μια μέρα» η Κομοτηνή θα γεμίσει με εκατοντάδες σάκους οι οποίοι θα δεχθούν τρόφιμα για τις άπορες οικογένειες. Από τις 14 Ιανουαρίου έως τις 22 Ιανουαρίου όλη η πόλη θα κινείται στους ρυθμούς του αργοπορημένου κόκκινου Άγιου.

Σύμφωνα με το μέλος της Διοργανωτικής Επιτροπής, την κα Άρτεμη Τσολάκη για 5η συνεχόμενη χρονιά

θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για την κοινωνική υπηρεσία του δήμου Κομοτηνής. «Εθελοντισμός είναι να αφιερώνω το χρόνο μου ώστε να δημιουργήσουμε κάτι το οποίο θα βοηθήσει άλλους ανθρώπους» δηλώνει η κα Τσολάκη γνωρίζοντας καλά πως δεν είναι λίγοι οι Κομοτηναίοι που προσφέρουν εθελοντικά και σ’ αυτήν την προσπάθεια.

Πέρσι, χάρη στη δράση «Ο Άγιος Βασίλης άργησε μια μέρα», συγκεντρώθηκαν επτά τόνοι τροφίμων. Όλη η ποσότητα δόθηκε στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Κομοτηνής που διαθέτει και τα απαραίτητα στοιχεία για τη διανομή των τροφίμων στους ανθρώπους που πραγματικά έχουν ανάγκη. «Πρέπει να πιστεύουμε πάντα ότι όλοι μπορούν να λειτουργήσουν αποδοτικά έχοντας στο μυαλό μας μόνο την αξία της κοινής προσπάθειας κι όχι τυχόν αστοχίες που πάντα υπάρχουν.»

Με πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας δεκάδες Αθλητικοί και Πολιτιστικοί Σύλλογοι, Σχολεία, Επιχειρήσεις, Οργανώσεις κ.α. έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στην 5η εθελοντική, φιλανθρωπική δράση. Σε κάθε σημείο της πόλης θα βρίσκεται κι ο γνωστός, κόκκινος σάκος. «Η Κομοτηνή είναι μια πόλη η οποία έχει επιδείξει πολύ μεγάλη ψυχή όσον αφορά στον εθελοντισμό και θα πρέπει να είμαστε πολύ περήφανοι γι αυτό» δηλώνει η κα Τσολάκη βέβαιη ότι το εθελοντικό αυτό εγχείρημα θα έχει και συνέχεια.
Φώτο:Άρτεμης Τσολάκη Φωτογράφος:Μαρία Νικολάου

Keywords
Τυχαία Θέματα