Αθλητικά νέα με… μια ματιά

08:51 9/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Έτοιμος ο Αστέρας Τρίπολης για το αυριανό παιχνίδι του με τη Βέροια στην Τρίπολη. Το κομβικό αυτό παιχνίδι θα αρχίσει στις 5,30 το απόγευμα και θα διεξαχθεί στην Τρίπολη.

Στην Κρήτη βρίσκεται ήδη η Σπάρτη για το σημαντικό, αυριανό παιχνίδι με τον Κισσαμικό για την 5η αγωνιστική της Φούτμπολ Λίνγκ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο, στις 3 το μεσημέρι.

Για την Φούτμπολ Λίγνκ 2, ο Παναρκαδικός θα φιλοξενήσει την Κυριακή στην Τρίπολη, την Αμαλιάδα, ενώ η

Δόξα Μεγαλόπολης θα παίξει στη Χαλκίδα. Ο Τσικλητήρας θα παίξει με τον Αιολικό εκτός έδρας, η Ερμιονίδα θα φιλοξενήσει το Ζευγολατιό και το Άργος την Αχαική. Το Λουτράκι θα κάνει το ρεπό του.

Για την Α2 ανδρών στο μπάσκετ, ο Αρκαδικός θα παίξει αύριο το απόγευμα στη Λάρισα με την εκεί τοπική ομάδα.

Με την Ελευθερία Μοσχάτου εκτός έδρας αγωνίζεται ο Δρομέας Τρίπολης για την Α2 γυναικών του μπάσκετ.

Την Πυλαία αντιμετωπίζει αύριο ο Διομήδης Άργους στο χάντμπολ ανδρών. Το παιχνίδι θα γίνει στην Αργολίδα και θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα. Σήμερα το χριστουγεννιάτικο πάρτι της ομάδας του Άργους.

Δρόμος «θυσίας Καλαβρύτων» για το ολοκαύτωμα της 13 Δεκεμβρίου 1943, πραγματοποιείται την Κυριακή, με πρωτοβουλία του Δήμου, του ΑΣΑΕΔ, του κέντρου παιδιών νεολαίας και άθλησης. Ο αγώνας των 10 χλμ. τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Δρόμος «Μικράς Ασίας», τιτλοφορείται ο αγώνας των 104,5 χλμ. που θα διεξαχθεί στις 10 και στις 11 Δεκεμβρίου, στην απόσταση Νέα Κίος Αργολίδας-Μέγαρα. Η εκκίνηση θα δοθεί στην πλατεία Νέας Κίου, ενώ ο τερματισμός θα γίνει στο Στάδιο των Μεγάρων. Τον αγώνα στηρίζουν οι Δήμοι Άργους και Μεγαρέων.

Την ερχόμενη Δευτέρα είναι να αρχίσει να εφαρμόζεται το πιλοτικό πρόγραμμα για τα «τριτάκια» των Δημοτικών Σχολείων, όσον αφορά την εκμάθηση κολύμβησης. Τα μαθήματα θα γίνονται στο κολυμβητήριο της Τρίπολης.

Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί στο Γύθειο Λακωνίας, με πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών της περιοχής. Το τουρνουά θα γίνει στις 14 Δεκεμβρίου στο Στάδιο του Γυθείου. Στόχος, η ενίσχυση του σπιτιού στα Καλύβια του Δήμου Ανατολικής Μάνης. Την πρωτοβουλία στηρίζει και ο Δήμος της περιοχής. Θα λάβουν μέρος στο ποδοσφαιρικό τουρνουά ομάδες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και των εκπαιδευτικών.

Το 1ο Φεστιβάλ Μίνι βόλει θα διεξαχθεί στο Ναύπλιο, στις 18 Δεκεμβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο του Ναυπλίου.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Keywords
Τυχαία Θέματα