Κομοτηνή:Με Δύναμη…από το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής

21:04 8/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Μας… συνεπήρε η Δύναμη της παράστασης «Με Δύναμη… από την Κηφισιά…» των Χαβαριά –Κεχαΐδη, που ήταν η παραγωγή της κεντρικής σκηνής του ΔΗΠΕΘΕ για φέτος, η πρεμιέρα της οποίας έγινε την Παρασκευή το βράδυ.

Η σκηνοθεσία είναι της Μυρσίνης Λαντζουράκη, η οποία και πάλι έκανε τις 4 ηρωΐδες του έργου, Αλέκα, Φωτεινή, Μάρω και Ηλέκτρα, με τις σκηνοθετικές της οδηγίες να αναδείξουν τον καλύτερο εαυτό τους ερμηνευτικά.
Τέσσερις γυναίκες που ονειρεύονται τον έρωτα που θα τις απογειώσει και ταυτόχρονα θέλουν να κρατήσουν

και κομμάτια ελευθερίας. Γυναίκες που δίνονται ολόψυχα χωρίς να σκεφτούν τις συνέπειες, που την πατούν από την ανεκτικότητά τους, που είναι επιρρεπείς στις ωραίες προτάσεις και λόγια, αλλά και στις …σοκολάτες, που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τους φόβους, τα αδιέξοδα, αλλά και να ακούσουν την ψυχή τους. Να σταματήσουν την αναβλητικότητά τους, να πάρουν τελικά τη βαλίτσα με τα όνειρά τους και να φτάσουν σε αυτό που επιθυμεί η ψυχή τους! Αυτό είναι τελικά το ταξίδι! Το τέλος της αναβλητικότητας και η αρχή της συνειδητής ζωής με τα όνειρα παρόντα!!!
Στην συνέντευξη η σκηνοθέτιδα και οι 4 ηθοποιοί, μας προετοίμασαν πως θα δούμε τους εαυτούς μας στην παράσταση… Έτσι έγινε αλλά ταυτόχρονα πήραμε και πάλι Δύναμη για να συνεχίσουμε!
Μια χορταστική παράσταση 2 ωρών χωρίς διάλειμμα, με γέλιο, με στιγμές τρυφερότητας, υπερβολής, αγάπης και της απίστευτης γυναικείας φιλίας, με προβολές σε προτζέκτορα, σε μια αγαπημένη εποχή!
Οι παραστάσεις θα συνεχισθούν από τις 20 έως τις 24 Απριλίου.
Παίζουν οι ηθοποιοί: Ασπασία Πιτιλάκη, Ρίτα Μοσχίδου,Χρύσα Ιωαννίδου,Αθανασία Πουπουζή. Σκηνικά-Κοστούμια Ιωάννης Καραγκιουλμέζης. Μουσική Νίκος Ντεκούνης. Επιμέλεια Βίντεο Μιχάλης Δανιήλ Βαμβακάς. Φωτισμός Γιάννης Τζατζανάς. Ρύθμιση ήχου Πάνος Αναστασίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα