Κομοτηνή:Ημερίδες στην Περιφέρεια εν όψει συνεδρίου ΣΥΡΙΖΑ

11:27 28/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Την πραγματοποίηση σε κάθε περιφέρεια ημερίδων, εν όψει του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ στα μέσα Οκτωβρίου, όπου θα συγκεκριμενοποιηθούν οι προτεραιότητες και οι δεσμεύσεις για την κατεύθυνση της ανάπτυξης, ανακοίνωσε μιλώντας στην ΕΡΑ Κομοτηνής, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου.

« Επίσης το συνέδριο θα πρέπει να είναι ανοικτό

στις αναζητήσεις και στους προβληματισμούς των πολιτών για το που πάει η Ευρώπη και υπάρξει μαζί με την κοινωνία συνδιαμόρφωση σχεδίου, για την έξοδο της Χώρας από την επιτροπεία», υπογράμμισε ο κ. Χαρίτου.
Σχολιάζοντας το νέο Εκλογικό νόμο με την απλή αναλογική και την ισοτιμία της ψήφου, υποστήριξε πως και η κοινωνία θα πρέπει να κάνει στροφή, αλλά και τα κόμματα με μεγαλύτερη σαφήνεια να διατυπώνουν τις θέσεις τους, καθώς από εδώ και πέρα οι κυβερνήσεις δεν θα είναι μονοκομματικές, αλλά συνεργασίας. Να μιλήσουν δημόσια στους πολίτες για τις κατευθύνσεις τους είτε με προοδευτικό πρόσημο, είτε με συντηρητικό και οι πολίτες να αποφασίσουν.
Επικαιροποιώντας τρία βασικά θέματα ανάπτυξης για την ΑΜ-Θ, ο κ. Χαρίτου στάθηκε στον Αγροδιατροφικό και Κτηνοτροφικό Τομέα, Τουρισμό και Συνδυασμένες Μεταφορές, καθώς και στην αξιοποίηση των ενεργειακών αγωγών και ειδικά την σύνδεση για αστική χρήση των 6 πόλεων της περιφέρειας με Φυσικό Αέριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα