Κομοτηνή:Γ. Χατζηθεοδώρου: «Θετικό πρόσημο στα 2 χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ»

12:25 25/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης με την παρουσία του Δημήτρη Δημητριάδη, μέλους της ΚΠΕ και των τριών βουλευτών του κόμματος.

Ο Συντονιστής της Νομαρχιακής, Γιώργος Χατζηθεοδώρου παρουσίασε τον απολογισμό της θητείας της απερχόμενης Νομαρχιακής Επιτροπής ενώ τα μέλη έκαναν τις δικές τους παρεμβάσεις και προτάσεις.
Τη Δευτέρα έγινε η πρώτη συνεδρίαση της νεοεκλεχθείσας Νομαρχιακής Επιτροπής,

ώστε να εκλέξει τον νέο Συντονιστή, τη νέα Γραμματεία και τους νέους υπεύθυνους των τμημάτων.
Η ανανέωση της Νομαρχιακής Επιτροπής έγινε κατά 70% δείχνοντας τον νέο δρόμο που θα ακολουθήσει.
Σύμφωνα με τον κ. Χατζηθεοδώρου, ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ Κομοτηνής, έκανε λόγο για έναν απολογισμό 2 ετών με θετικό πρόσημο, με τη μάχη εναντίον της διαπλοκή που μόλις ξεκίνησε και την Δικαιοσύνη να αποδώσει τις ευθύνες όπου υπάρχουν.
«2,5 εκ ανασφάλιστοι μπόρεσαν να πανε στα νοσοκομεία, το επίδομα αλληλεγγύης που δόθηκε, τα σχολεία που άνοιξαν κανονικά. Σε ότι αφορά τους Αγρότες τόνισε πως για πρώτη φορά έχουν λάβει τα χρήματα που τους όφειλαν από παλιά έτη οι προηγούμενες κυβερνήσεις, όπως οι φόροι πετρελάιου του 2013 -2014. Εξέφρασε την πεποίθηση πως η αξιολόγηση θα κλείσει σύντομα.
Σχολιάζοντας τη στάση της αντιπολίτευσης, τη χαρακτήρισε ως βοηθούς των δανειστών. Σημείωσε πως προσπαθεί να ρίξει μαύρο παντού και καταστροφολογεί με βοηθούς τα συστημικά ΜΜΕ.
« Η κοινωνία προφανώς έχει καταλάβει το ρόλο του καθένα από αυτούς και θα απαντήσει», σημείωσε καταλήγοντας ο κ. Χατζηθεοδώρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα