Κομοτηνή:Επίσκεψη στις Δικαστικές Φυλακές Κομοτηνής από Ε. Φυτράκη

11:42 9/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Επίσκεψη στις Δικαστικές Φυλακές Κομοτηνής πραγματοποίησε ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Ευτύχης Φυτράκης.

Ο κ Φυτράκης επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις στις οποίες κρατούνται πια 190 κρατούμενοι, ενώ παλιότερα ο αριθμός ήταν άνω των 300 ατόμων. «Υπάρχει βούληση από πλευράς κυβέρνησης να ξεκινήσει το σχολείο μέσα στις Φυλακές της Κομοτηνής, αλλά και σε άλλα σωφρονιστικά καταστήματα, όπως και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Δεν ξεχνάμε ότι οι κρατούμενοι είναι κομμάτι της κοινωνίας μας και σκοπός είναι ο σωφρονισμός τους. Θα μπορούσε δε και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης να υποστηρίξει προγράμματα επανένταξης στην κοινωνία», δήλωσε στην ΕΡΑ Κομοτηνής ο συντονιστής της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, Σταμάτης Σακκελίων.
Αναφερόμενος στην επίσκεψη του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, στηλίτευσε το γεγονός πως η ΕΣΗΕΑ προκήρυξε απεργία για αύριο Σάββατο και οπότε θα υπάρξουν προβλήματα στην μετάδοση της ομιλίας του πρωθυπουργού στους παραγωγικούς φορείς. « Δεν διαφωνώ με την απεργία των εργαζομένων, η οποία θα μπορούσε να γίνει σήμερα…Ας μας πει όμως η ΕΣΗΕΑ που διαφωνεί και καλεί σε απεργία τους εργαζόμενους, ότι επιχειρήθηκε μετά από 27 χρόνια μια τηλεοπτική ευταξία;».
Σχετικά με τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού υπογράμμισε πως θα υπάρξουν ευχάριστες εκπλήξεις για κομμάτια της κοινωνίας που υποφέρουν.
Σε ότι αφορά τον προσυνεδριακό διάλογο του ΣΥΡΙΖΑ που έχει ξεκινήσει, ανακοίνωσε πως την Κυριακή το απόγευμα στις 7:30 στο ξενοδοχείο Ορφέας στην Κομοτηνή, θα έλθει και θα μιλήσει στην Κομοτηνή το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, Πέτρος Καραγιώργος.
Τέλος σε ότι αφορά με την επίσκεψη της διυπουργικής γραμματείας στη Θράκη, ανέφερε πως θα γίνει στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα