Κομοτηνή:Αποχωρεί από το πρωτάθλημα ο Πανθρακικός!

08:39 26/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τίτλοι τέλους σε ένα ταξίδι δέκα χρόνων στις επαγγελματικές κατηγορίες για τον Πανθρακικό, αφού όλα δείχνουν πως το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό την προηγούμενη Κυριακή ήταν και το τελευταίο για την ομάδα της Κομοτηνής στο πρωτάθλημα της footballeague.

Λίγο πριν την χθεσινή προπόνηση ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Χάρης Μαυρομάτης, ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές για τις τελευταίες εξελίξεις , εξηγώντας τους τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, καθώς δεν μπορεί να πληρώσει τις δόσεις από τα οφειλόμενα . Βέβαια τους εξήγησε πως η διοίκηση θα κάνει ότι μπορεί, όμως όλοι

γνωρίζουν πως μόνο ένα θαύμα θα κρατήσει τον Πανθρακικό στο πρωτάθλημα . Οι παίκτες είναι ελεύθεροι να αναζητήσουν ομάδα στις λίγες ημέρες που απομένουν για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, ενώ σήμερα αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις από την ΠΑΕ Πανθρακικός .
Υπενθυμίζεται πως την Τρίτη η ομάδα της Κομοτηνής τιμωρήθηκε με -6 βαθμούς λόγω μη καταβολής δόσεων στους Κάσες και Μουδούρογλου, ενώ σύντομα πρέπει να πληρωθούν και άλλες δόσεις από τους διακανονισμούς που είχε κάνει η ΠΑΕ με πρώην ποδοσφαιριστές της , με τα ποσά να είναι πολύ μεγαλύτερα .
Οι εβδομάδα που διανύουμε σίγουρα θα γραφτεί ως μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του Πανθρακικού ,που μέχρι πέρυσι αγωνιζόνταν στην πρώτη κατηγορία .
Συντάκτης: Παναγιώτης Ζιώγας.

Keywords
Τυχαία Θέματα