Κομοτηνή: Ο Ολυμπιακός στη γειτονιά τους

07:17 2/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού δημιουργεί στην Κομοτηνή ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού, ο κος Φώτης Κωνσταντινίδης . Ως υπεύθυνος των Ακαδημιών κάνει ένα διαφορετικό βήμα κι από τη γνώριμη θέση του ποδοσφαιριστή περνά σ’ αυτή του προπονητή.

«Ήταν κάτι που το ήθελα, όχι για λόγους προσωπικής προβολής ή οικονομικών απολαβών, αλλά αγάπης

για το άθλημα και τους νεαρούς στην ηλικία αθλητές» δηλώνει βέβαιος ότι αυτό το νέο ξεκίνημα θα αγκαλιαστεί από την τοπική κοινωνία. «Όλες μου τις προσωπικές φιλοδοξίες στο ποδόσφαιρο ευτύχησα να τις ζήσω ως ποδοσφαιριστής, αυτό που τώρα με ενδιαφέρει είναι να σταθώ με σωστό τρόπο στα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο, να τους στηρίξω στην προσπάθειά τους αυτή και να τους περάσω τα σωστά μηνύματα » δηλώνει σίγουρος ότι η περιοχή της Ροδόπης έχει να αναδείξει τα δικά της ταλέντα. Άλλωστε, μετά τον υποβιβασμό του Πανθρακικού το κενό που δημιουργείται και σ’ αυτό το κομμάτι, των Ακαδημιών, είναι ήδη μεγάλο.

Σε τρία πλήρως ανακαινισμένα γήπεδα, ένα πλαστικό και δύο φυσικά, οι μικροί αθλητές θα δέχονται τις οδηγίες των προπονητών τους κατορθώνοντας να μυηθούν στα μυστικά της στρογγυλής θεάς με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και χωρίς υπερβολές. Σημαντική είναι η βοήθεια που απορρέει από την συνεργασία με τον Ολυμπιακό. «Πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί από τη δουλειά που κάνει αυτή η ομάδα και την οργάνωση που έχει» δηλώνει ο έμπειρος επαγγελματίας προσθέτοντας ότι η επαφή και η καθοδήγηση με τον Ολυμπιακό θα είναι καθημερινή και στους αθλητές των Ακαδημιών θα δοθεί η ευκαιρία να φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, να ξεναγηθούν στο Μουσείο ή να παρακολουθήσουν, όποτε το επιθυμούν, παιχνίδι του Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης. Η πόρτα της οικογένειας του Ολυμπιακού άνοιξε στην Κομοτηνή με κύριο χαρακτηριστικό την αγάπη για το ποδόσφαιρο και πρόταγμα το Fair Play.
Φώτο:Φώτης Κωνσταντινίδης, υπεύθυνος Ακαδημιών Φωτογράφος: Μαρία Νικολάου

Keywords
Τυχαία Θέματα