Φήμες ότι έληξε η διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες - Συναγερμός από αυτοκίνητο που πάρκαρε στην είσοδο του κτιρίου

MEDIA

Όργιο φημών πως η δημοπρασία βρίσκεται στην τελική της ευθεία έχει αναπτυχθεί εξαιτίας ενός αυτοκινήτου που εμφανίστηκε έξω από τη Γ. Γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Το θρίλερ βρίσκεται στην κορύφωσή του και δεν αποκλείεται λίγο μετά τα μεσάνυχτα να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία, αν και αυτή τη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Σύμφωνα με (ανεπιβεβαίωτες) πληροφορίες της τελευταίας ώρας, οδεύει προς το τέλος της η διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και ήδη συντάσσεται το πρακτικό για να γίνουν στη συνέχεια και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Έτσι, οι δημοσιογράφοι που έχουν "κατασκηνώσει" έξω από το κτίριο της Καλλιθέας είναι σε αναμονή της έλευσης του Γεν. Γραμματέα Ενημέρωσης Λευτέρη Κρέτσου, ο οποίος θα κάνει στη συνέχεια τις σχετικές ανακοινώσεις.

Η δημοπρασία που ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Τρίτης ολοκληρώνεται, όπως φαίνεται, και από την Παρασκευή ξεκινάει μια ακόμη πιο δύσκολη περίοδος, αφού είναι βέβαιο πως οι "χαμένοι" δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια.

Οι πληροφορίες, οι οποίες βγαίνουν με το σταγονόμετρο και δεν μπορούν πλήρως να επιβεβαιωθούν λένε ότι παίζεται σκληρό πόκερ ειδικά για την τέταρτη και τελευταία άδεια. Κι αυτό, γιατί το τίμημα προφανώς πρέπει να έχει ανέβει πολύ και κανείς από τους 8 υποψηφίους δεν γνωρίζει ποιος είναι ο κάτοχος των πρώτων τριών.

Το μυστηριώδες αυτοκίνητο

Λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ ένα αυτοκίνητο πάρκαρε μπροστά από την είσοδο του κτιρίου της ΓΓΕΕ. Αμέσως σήμανε συναγερμός στους δημοσιογράφους.

Ένας κύριος μέσα από το κτίριο κρατώντας έναν φάκελο βγήκε έξω από το κτίριο, πλησίασε το αυτοκίνητο, παρέδωσε τον φάκελο και το αυτοκίνητο εν συνεχεία έφυγε από το σημείο.

Κανείς δεν αποκλείει ο φάκελος αυτός να έχει το τελικό αποτέλεσμα και η διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί.

Η όλη διαδικασία κύλησε σήμερα με ρυθμούς... χελώνας, καθώς το μόνο σημάδι που είχαν οι συγκεντρωμένοι δημοσιογράφοι πως υπάρχει δρόμος ακόμα για τις ανακοινώσεις, ήταν η έλευση του βαν τροφοδοσίας στις 14:30 το μεσημέρι.

τηλεοπτικές άδειεςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Αναζητήσεις
φημεσ, φημες
Τυχαία Θέματα