Κομοτηνή: Ο αθλητισμός για μια ακόμη χρονιά χάρισε χαμόγελα

12:58 3/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Πάρις Μαρινέλης γενικός προπονητής στην Budo Academy Fighters και προπονητής του Πανθρακικού Αθλητικού Συλλόγου Ζίου-Ζίτσου κάνει τον απολογισμό του στο χώρο του αθλητισμού και σημειώνει ότι η χρονιά που έφυγε άφησε πίσω της πολλά χαμόγελα. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου δεν έλειψαν οι διακρίσεις για τους Έλληνες αθλητές κι αυτό, όπως ο έμπειρος προπονητής δηλώνει, θα ωθήσει πολλούς

στην ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό.

Όσον αφορά στο δικό του χώρο, το 2016 έφερε πολλές επιτυχίες στο Σύλλογο. Η Νικολέτα Τελάκη με το Παγκόσμιο Μετάλλιο ξεχωρίζει, όπως ιδιαίτερη χαρά έδωσαν οι διακρίσεις στο Κύπελλο Θράκης, στο Κύπελλο της Βόρειας Ελλάδας, διοργανώσεις οι οποίες έδωσαν την ευκαιρία σε Κομοτηναίους αθλητές να ξεχωρίσουν, να κερδίσουν πρωτιές και μετάλλια.

Τριάντα χρόνια ασχολούμενος με τις μαχητικές τέχνες, προσπάθησε, όπως λέει, να δώσει όλη του την αγάπη και την ενέργεια πείθοντας πολλούς μαθητές του να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και τις μαχητικές τέχνες. Έτσι, έβαλε κι εκείνος, όπως δηλώνει, το δικό του λιθαράκι στην άνθιση των μαχητικών τεχνών. «Χρειάζεται σεβασμός κι αγάπη σε ότι κι αν κάνεις, έτσι τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν».

Όσον αφορά τέλος στις προσδοκίες του για το 2017 αποκαλύπτει πως απλά θέλει να είναι μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς, με μεγαλύτερη ενασχόληση με τον αθλητισμό για όλους τους Έλληνες. «Ολοένα και περισσότεροι, μικροί και μεγάλοι, στρέφονται στον αθλητισμό κι αυτό μόνο αισιοδοξία προκαλεί. Από την ενασχόληση με τον αθλητισμό μόνο κέρδη θα αποκομίσουν» δηλώνει χαρακτηριστικά στέλνοντας έτσι το δικό του μήνυμα.
Φώτο: Πάρις Μαρινέλης Φωτογράφος:Μαρία Νικολάου

Keywords
Τυχαία Θέματα