Κομοτηνή: ΕΡΤ Αθλητική ενημέρωση

11:03 9/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ναυάγησε η συνένωση του ΓΑΣ με την ΑΕΚομοτηνής!

Ναυάγησε η συνένωση των τμημάτων καλαθόσφαιρας του ΓΑΣ με την ΑΕΚομοτηνής , παρά τις προσπάθειες και των δύο πλευρών για να βρεθεί λύση έστω και την τελευταία στιγμή στα προβλήματα που παρουσιάστηκαν. Τα πρώτα σύννεφα φάνηκαν στην τελευταία γενική συνέλευση του ΓΑΣ, την προηγούμενη Δευτέρα, όπου παραβρέθηκαν και μέλη της ΑΕΚομοτηνής. Στην συνέλευση ορισμένα μέλη του ΓΑΣ είχαν θέσει θέμα ονόματος της νέας ομάδος, ζητώντας να μην αλλάξει το όνομα της ομάδος. Στην πορεία όμως

παρουσιάστηκαν και νέα προβλήματα, που είχαν να κάνουν με τη στελέχωση του νέου ΔΣ της ομάδας, με τους ανθρώπους του ΓΑΣ να ζητούν να παραμείνουν κάποια από τα παλιά μέλη, πρόσωπα τα οποία ήταν διαφορετικά από αυτά που είχε συμφωνηθεί αρχικά.
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η πόλη της Κομοτηνής θα έχει ξανά δύο ομάδες στη Γ’ Εθνική κατηγορία, ενώ χαμένος βγαίνει και ο Πανσερραϊκός, που θα παραμείνει στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Επίσης δεν θα δημιουργηθεί ομάδα καλαθόσφαιρας από το ΔΠΘ, κάτι που θα γινόταν σε περίπτωση ένωσης του ΓΑΣ με την ΑΕΚομοτηνής.

Η πρώτη μεταγραφή της νέας Ξάνθης

Την πρώτη της μεταγραφή ως Ξάνθη Α.Ο. ολοκλήρωσε η ομάδα της Ξάνθης, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Ισπανού μέσου, Πάμπλο Ντε Λούκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα