Πτολεμαΐδα: Egnatia Expo 2016

10:59 9/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με τη συμμετοχή εξήντα εκθετών άνοιξε χθες Τετάρτη τις πύλες της στην Πτολεμαΐδα η 8η Γενική Εμπορική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας Egnatia Expo 2016. Την έκθεση, που φιλοξενείται στο parking του Ξενοδοχείου «Παντελίδης», διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με το ΕΒΕ Κοζάνης, τη στήριξη του Δήμου Εορδαίας και της Περιφέρειας

Δυτικής Μακεδονίας. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι παράλληλες εκδηλώσεις, που περιλαμβάνουν συναυλία με τον Κώστα Μακεδόνα σήμερα Πέμπτη 9 Ιουνίου, θεατρική παράσταση με τους ΔΗΘΕΝ και τους «Ολίγον τι» (Παρασκευή 10 Ιουνίου) το 2ο Latin Festival(Σάββατο 11 Ιουνίου) και το Fashion show με την υποστήριξη του Συλλόγου Κομμωτών Πτολεμαΐδας( Κυριακή 12 Ιουνίου). Οι παράλληλες εκδηλώσεις θα ξεκινούν στις 10 το βράδυ, η είσοδος για το κοινό θα είναι δωρεάν, εκτός από τη συναυλία του Κώστα Μακεδόνα με την τιμή του εισιτηρίου στα 3 Ευρώ, ενώ, την δωρεάν μετακίνηση των επισκεπτών προς και από το χώρο της Έκθεσης ανέλαβε το ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Πτολεμαΐδας.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Πτολεμαΐδα: Μόνιμος χώρος για την Egnatia Expo

To αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα πρόκειται να επιλεγεί ο χώρος για την μόνιμη διοργάνωση της Γενικής – Εμπορικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας, τόνισε χθες κατά τη διάρκεια των Εγκαινίων της 8ης Γενικής Εμπορικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας Egnatia Expo 2016 στην Πτολεμαΐδα ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης, από τα τρία σημεία που εμπεριέχονται στην πρόταση του. Παράλληλα θα καταρτιστούν και οι Μελέτες του νέου πολυχώρου ο οποίος θα εξυπηρετήσει και άλλες δράσεις, ένα είδος επιχειρηματικών κυψελών.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Kεσκιλίδου

Keywords
Τυχαία Θέματα