Κομοτηνή: Ένας απρόσεχτος οδηγός μοτοσυκλέτας

08:23 15/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Οδηγεί μηχανή τα τελευταία 15 χρόνια. Ποτέ του,όμως, όπως λέει, δεν έχει φορέσει κράνος! «Δεν το φοράω και κακό του κεφαλιού μου» παραδέχεται μην μπορώντας να δώσει μια λογική εξήγηση για την κακή του συνήθεια. «Δεν με πέτυχε και ποτέ η Τροχαία» σημειώνει. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει, τον «πέτυχε» η κακιά στιγμή «έχω πέσει και έχω χτυπήσει δυο τρεις φορές στο παρά τσαφ τη γλίτωσα.» Και παρά τα χτυπήματα η μη χρήση κράνους συνεχίζεται.


Ποιός φταίει τί φταίει
«Φταίει η Ελληνική νοοτροπία, ίσως ο ωχαδερφισμός που μας διακρίνει.» παρατηρεί για τα πολλά ατυχήματα που σημειώνονται στους

Ελληνικούς δρόμους. Και αποκαλύπτει πως συνηθίζει να δίνει συμβουλές στους φίλους, να φορούν κράνος, να χρησιμοποιούν τη ζώνη όταν οδηγούν μηχανές ή αυτοκίνητα αντίστοιχα και να επιδεικνύουν προσοχή. «Όχι κινητά, όχι άλλες σκέψεις, όταν είμαστε στο τιμόνι.

Η κρίση και οι σκέψεις απομακρύνουν την προσοχή τους
Λόγω της κρίσης και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, οι Έλληνες οδηγοί είναι κάπως αφηρημένοι.» σημειώνει στέλνοντας το δικό του μήνυμα. «Μόνο στην οδήγηση το νου μας, όταν κρατάμε τιμόνι. Όχι κινητά, όχι άλλες σκέψεις. Το μυαλό μας μόνο στο δρόμο.» Χωρίς να παραλείπει να ασκήσει και την κριτική του «Δεν ξέρουμε να οδηγούμε οι πιο πολλοί. Δεν τηρούμε και τον ΚΟΚ.» σημειώνει προσθέτοντας «Ας τηρήσουμε τους κανόνες, ας δεθούμε με τη ζωή.»

Keywords
Τυχαία Θέματα