Κομοτηνή: Summer Camp στις πέτρινες κατασκηνώσεις Μαρώνειας

11:51 5/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Έναν διαφορετικό τρόπο να περάσουν αυτό το καλοκαίρι βρήκαν οι μικροί αθλητές του συλλόγου ΔΙΑΣ – Budo Academy διοργανώνοντας το πρώτο Summer Camp στις Πέτρινες Κατασκηνώσεις της Μαρώνειας.

Σύμφωνα με την αντιπρόεδρο του συλλόγου, την κα Κατερίνα Ιωαννίδου το πρόγραμμα που ξεκίνησε χθες και θα διαρκέσει έως τις 12 Αυγούστου θα δώσει

τη δυνατότητα στους μικρούς φίλους του συλλόγου, αλλά και σε άλλα παιδιά να περάσουν ξένοιαστα και δημιουργικά τις διακοπές τους. «Είναι μια ευκαιρία για τους γονείς να αφήσουν, από τις 8:30 το πρωί έως τις 14:30, κάπου τα παιδιά τους έχοντας την σιγουριά ότι περνούν καλά, χωρίς να κινδυνεύουν και χωρίς να βαριούνται » δηλώνει η κα Ιωαννίδου σημειώνοντας πως ήδη η ανταπόκριση στο κάλεσμα του συλλόγου είναι πολύ μεγάλη.

Το πρόγραμμα των κατασκηνώσεων περιλαμβάνει δημιουργική απασχόληση, παιχνίδι,γυμναστική, εκπαιδευτικές εκδρομές, paintball, μπάνιο στη θάλασσα υπό την επίβλεψη έμπειρου ναυαγοσώστη, γιατρού και εξειδικευμένου προσωπικού. Τα παιδιά καθ όλη τη διάρκεια των διακοπών τους θα συνοδεύονται από τον προπονητή του συλλόγου κ. Αλέξανδρο Παρασίδη.

120 αθλητές αριθμεί ο σύλλογος ΔΙΑΣ – Budo Academy έχοντας να επιδείξει στο ενεργητικό του πανελλήνιες και διεθνείς διακρίσεις βάζει πλώρη για νέες επιτυχίες με πρόταγμα τόσο την σωστή άθληση, όσο και την σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών.
Φώτο:

Keywords
Αναζητήσεις
σαμερ καμπ κομοτηνη
Τυχαία Θέματα