Κομοτηνή : ΕΡΤ Αθλητική ενημέρωση

11:36 21/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Αθλητική ενημέρωση

Αύριο η παρουσίαση του Ανυφαντάκη από τον Πανθρακικό

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Πανθρακικός, αύριο στις 13:30 θα γίνει η παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας, Κώστα Ανυφαντάκη.Η παρουσίαση του νέου προπονητή θα γίνει στην αίθουσα τύπου του ΔΑΚ Κομοτηνής, κατά πάσα πιθανότητα από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Τάσο Καραολάνη. Ο Ανυφαντάκης έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό από την ΠΑΕ Πανθρακικός και όλοι περιμένουν να ακούσουν τις σκέψεις του για το ρόστερ της ομάδας. Εξάλλου τη Δευτέρα αναμένεται να γίνει και η πρώτη προπόνηση του Πανθρακικού, που αυτή τη στιγμή έχει μόνο

5 παίκτες στο ρόστερ!!!

Φιλική νίκη για την Ξάνθη

Με νίκη ξεκίνησε τις φιλικές αναμετρήσεις στη Βουλγαρία η Ξάνθη, κερδίζοντας χθες με 1-0 τη Βουλγαρική Πίριν. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε στο 42΄ ο Λουσέρο με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, σε ένα παιχνίδι που ο Ραζβάν Λουτσέσκου μοίρασε το χρόνο συμμετοχής , χρησιμοποιώντας διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο. Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί με μία προπόνηση σήμερα το απόγευμα.

Το Στράτο Σβάρνα απέκτησε η Ξάνθη

Τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό, Στράτο Σβάρνα ανακοίνωσε σήμερα η ΠΑΕ Ξάνθη . Ο νεαρός αμυντικός ανήκε στην ΑΕΚ, από την οποία έμεινε ελεύθερος.

Keywords
Τυχαία Θέματα