«Κόλλησε» στο μηδέν ο Απόλλων Παραλιμνίου

21:10 9/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το εντός έδρας παιχνίδι του Απόλλωνα Παραλιμνίου με τον Ορφέα Ξάνθης για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ εθνικής κατηγορίας.

Οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Σερρών δεν παρουσίασαν το αγωνιστικό πρόσωπο των προηγούμενων παιχνιδιών τους ενώ βρήκαν απέναντι τους μια σκληροτράχηλη, πειθαρχημένη και καλά δουλεμένη ομάδα. Σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Απόλλων «πλήρωσε» την αστοχία του φανερώνοντας ότι η «αχίλλειος πτέρνα» της ομάδας είναι η επίθεση και το γκολ.

Ο διαιτητής Κώστας Μηλιάδης με τους αρχηγούς
των ομάδων

Το φιλμ του αγώνα:

11ο Σουτ του Ναλμπάντη, μπλόκαρε ο Ρούφος.

25ο Ο Ρούμπος πάσαρε στον Μεντή ο οποίος έκανε σουτ με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό και να περνά κόρνερ.

36ο Σουτ του Ναλμπάντη, η μπάλα πέρασε άουτ

39ο Εκτέλεση φάουλ από τον Καραγκιόζη έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Χατζηγιαννάκη

43ο Κόρνερ από τον Ναλμπάντη, ο Αθανασίου έδιωξε την μπάλα, κεφαλιά του Μερεσιώτη και νέα επέμβαση του τερματοφύλακα του Ορφέα Ξάνθης.

61ο Σουτ του Πασχαλάκη, η μπάλα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

65ο Σουτ του Παπαστεργίου, ο Αθανασίου έδιωξε σε κόρνερ.

81ο Ο Πασχαλάκης βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή του Απόλλωνα και πριν προλάβει να κάνει το σουτ ο Μηντιούρης απομάκρυνε τη μπάλα σε κόρνερ.

Απόλλων Παραλιμνίου (Ν. Κουζουτζίδης): Χατζηγιαννάκης, Κοσμίδης(72ο Γεωργιάδης), Τάκας, Μηντιούρης, Μερεσιώτης, Τριανταφύλλου Κ., Λιάρας (72ο Ζυγκερίδης), Ρούμπος Γρ., Καρακούτης(64ο Παπαστεργίου), Ναλμπάντης, Μεντής

Ορφέας Ξάνθης (Μπ. Χατζημεστής): Ρούφος(30ο λ.τ. Αθανασίου), Τορομανίδης, Μαλαδένης(46ο Ονούρ), Κατρανίτσας, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β., Μπουνταγκίδης, Ξαντινίδης(60ο Πασχαλάκης), Καραγκιόζης Γ., Μουμίνογλου

Δηλώσεις στην ΕΡΤ Σερρών έκανε ο προπονητής του Απόλλωνα Παραλιμνίου

Νίκος Κουζουτζίδης: «θετικός ο βαθμός»

Ο Νίκος Κουζουτζίδης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στο μικρόφωνο της ΕΡΤ Σερρών. Ο προπονητής του Απόλλωνα Παραλιμνίου είπε: «Νομίζω ότι ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Χάσαμε ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο δεν ήταν καλή η ομάδα. Απλά, στο δεύτερο ημίχρονο διορθώσαμε κάποια πράγματα. Μπήκαμε μέσα με διάθεση για να παίξουμε, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε και δημιουργήσαμε τρεις με τέσσερις καλές ευκαιρίες. Δεν είχαμε τα τελειώματα που έπρεπε και μοιραία ήρθε η ισοπαλία. Παίζαμε με μια καλογυμνασμένη ομάδα που ήταν καλά στημένη πίσω και προσπαθούσε να βγει με αντεπιθέσεις. Εμείς το είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα αυτό στις προπονήσεις και ευτυχώς δεν το πληρώσαμε σε κάποιες αντεπιθέσεις γιατί έβγαιναν επικίνδυνα αλλά είχαμε τους τρόπους να τους μπλοκάρουμε. Το θέμα ήταν και πάλι σήμερα προς τα μπροστά, δηλαδή δεν βρίσκουμε τις λύσεις, ενώ η μπάλα φτάνει εύκολα στην αντίπαλη περιοχή δεν έχουμε τις κατάλληλες λύσεις για να κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες. Αυτό πρέπει να κοιτάξουμε και νομίζω ότι η ομάδα δεν κινδύνεψε πολύ αλλά πρέπει να διορθώσουμε ορισμένα πράγματα. Ήταν ένα κλασικό παιχνίδι Γ εθνικής που κοιτάξανε οι ομάδες το πίσω πιο πολύ και μετά προς τα μπροστά. Νομίζω όμως ότι είναι θετικός ο βαθμός, από τη στιγμή που δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι , κοιτάς να μην το χάσεις. Παίρνοντας τους βαθμούς σιγά σιγά θα βελτιωθούμε, θα πάρουμε και από έξω βαθμούς. Νομίζω ότι η ομάδα είναι σε καλό σημείο χωρίς όμως να έχει σήμερα τις εμφανίσεις των δύο προηγούμενων αγωνιστικών αλλά υπήρχε μια κούραση, ίσως τους πιέσαμε λίγο παραπάνω. Θα κοιτάξουμε λίγο με τον γυμναστή να ρίξουμε λίγο τους ρυθμούς και να εμφανιστούμε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια για να το ευχαριστιέται και ο κόσμος γιατί σήμερα ο κόσμος δεν ευχαριστήθηκε από αυτό που είδε μέσα στο γήπεδο».

Ο Απόλλων Παραλιμνίου θα αντιμετωπίσει την επόμενη Κυριακή εκτός έδρας τη Νάουσα για το κύπελλο της Γ εθνικής.

Παραλειπόμενα

η τοποθέτηση του αριθμού με …μαρκαδόροΤο… ζωγραφισμένο νούμερο της φανέλας

-Ένα απρόοπτο που συναντάμε συχνά στα γήπεδα της Γ εθνικής ήταν όταν σχίστηκε η φανέλα παίκτη του Ορφέα Ξάνθης. Η νέα φανέλα δεν είχε νούμερο και επιστρατεύτηκε μαρκαδόρος του ανταποκριτή της ΕΡΑ Σπορ για να σχηματιστεί ο αριθμός.

Άτυχος ο τερματοφύλακας Γιάννη Ρούφος

– Ο τερματοφύλακας Θόδωρος Αθανασίου που αντικατέστησε τον τραυματία Ρούφο είναι γιος του παλαίμαχου τερματοφύλακα της ιστορικής Ασπίδας Ξάνθης, Σίμου Αθανασίου που ήταν στο γήπεδο παρέα με τον κορυφαίο Ξανθιώτη αθλητικογράφο Γιάννη Τσιλιγκιρίδη.

– Και την τελευταία λεπτομέρεια φροντίζουν οι άνθρωποι του Απόλλωνα Παραλιμνίου που παρέχουν καταπληκτική φιλοξενία σε ομάδες, φιλάθλους και δημοσιογράφους.

Ο Ορφέας Ξάνθης

-Η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης αποτελείται κυρίως από Ξανθιώτες παίκτες από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου ενώ μεγάλο μερίδιο σε αυτό έχει ο προπονητής της ομάδας Μπάμπης Χατζημεστής. Μάλιστα ο προπονητής του Ορφέα με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα έφυγε για το Νοσοκομείο Σερρών για να δει σε τι κατάσταση ήταν ο τερματοφύλακας του που τραυματίστηκε στο παιχνίδι.

-Σε ακόμα ένα παιχνίδι του Απόλλωνα Παραλιμνίου υπήρχε αναμετάδοση από την ΕΡΑ Σπορ για ολόκληρη την Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα