Βόλος: Μείωση ΦΠΑ και ΕΝΦΙΑ υποσχέθηκε ο Αυγενάκης από τον Αλμυρό

19:32 9/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Για ένα νέο συμβόλαιο αλήθειας που υπογράφει η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον ελληνικό λαό μίλησαν τα στελέχη του κόμματος που επισκέφθηκαν την Μαγνησία και συμμετείχαν σε ανοιχτή εκδήλωση για τους αγρότες – κτηνοτρόφους και μεταποιητές, στον Αλμυρό, επικεντρώνοντας σε ασφαλιστικά – φορολογικά ζητήματα.

Το κλιμάκιο της ΝΔ αποτελούσαν

ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, ο Υπεύθυνος του Τομέα Φορολογικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ημαθίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος και ο Υπεύθυνος του Τομέα Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, βουλευτής Επικρατείας, Βασίλης Οικονόμου και ο Υπεύθυνος της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων κ. Κων/νος Μπαγινέτας.

Ο κ. Αυγενάκης χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ως μια «μαύρη σελίδα» στην ιστορία της χώρας, κάνοντας λόγο για ανικανότητα του Αλέξη Τσίπρα να κυβερνήσει την χώρα.

Ο κ. Οικονόμου αναφέρθηκε στα ζητήματα που αφορούν το ασφαλιστικό των αγροτών ενώ ο κ. Βεσυρόπουλος στα ζητήματα της φορολογικής πολιτικής.

Μετά την εκδήλωση, τα κομματικά στελέχη παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στα γραφεία του κόμματος, στο Βόλο. Ο κ. Αυγενάκης τόνισε πως το θέμα της αγροτικής παραγωγής αποτελεί προτεραιότητα στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας. Μεταξύ άλλων, όπως είπε, ο σχεδιασμός προβλέπει ανταγωνιστικές καλλιέργειες και προϊόντα, μακριά από την λογική της επιδοτούμενης καλλιέργειας.

Αναφέρθηκε ακόμη, σε βασικές δεσμεύσεις του κόμματος, όταν αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας, όπως η μείωση του ΕΝΦΙΑ μεσοσταθμικά κατά 30% εντός δύο ετών, η επαναφορά του ΦΠΑ στα αγροτικά εφόδια από το 24% στο 13%, και η κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί.

Keywords
Τυχαία Θέματα