Κέρκυρα:Αντιπαράθεση στο Π. Σ. για το θέμα των δύο υπαλλήλων

14:28 19/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Έντονη αντιπαράθεση για το θέμα των δύο υπαλλήλων που οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο έγινε στο Περιφερειακό συμβούλιο το οποίο συνεδρίασε χθες με τηλεδιάσκεψη. Αφορμή ήταν το γεγονός ότι η περιφερειακή αρχή απέσυρε το θέμα της μεταφοράς του ποσού των 60.000 ευρώ στον κωδικό της δακοκτονίας, χρήματα που προέρχονται απο τα κλαδέματα, διότι δεν υπήρχε εισήγηση. Ο Σπύρος Σπύρου αντέδρασε θεωρώντας ότι επρόκειτο για ενέργεια που οδήγησε σε σύγκρουση της Περιφερειακής αρχής με τους 2 υπαλλήλους οι οποίοι διαφωνόύσαν με τη μεταφορά των χρημάτων απο κωδικό σε κωδικό και οι οποίοι οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο

απο το στρές όπως είπε χαρακτηριστικά.
Απο την πλευρά του ο περιφερειάρχης κατηγόρησε τις δύο υπαλλήλους για κωλυσιεργεία που οδήγησε σε καθυστέρηση τη δακοκτονία.
Ο περιφερειακός σύμβουλος Θόδωρος Γουλής τόνισε ότι η καθιστέρηση της δακοκτονίας είναι πραγματικότητα και κατα συνέπεια υπάρχουν αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα της. Ήδη ο πληθυσμός του δάκου φαίνεται να έχει πολαπλασιαστεί και οι ψεκασμοί καθιστέρησαν. Κατηγόρησε δε το Σπύρο Σπύρου για μικροπολιτικές τακτικές και μάλιστα είπε χαρακτηριστικα «αν κε Σπύρου με τις παρεμβάσεις που διεθέτετε καθυστερήσετε ακόμη περισσότερο τη δακοκτονία τότε θα έχετε πολιτικό πρόβλημα. Όσοι κάνουν μικροπολιτική σε βάρος της υποτυπόδους έστω δακοκτονίας θα έχουν πολιτικό πρόβλημα.»

Keywords
Τυχαία Θέματα