Κέρκυρα: Συγχαρητήρια Νικολούζου σε ΚΓΣ και Χορωδία Κέρκυρας

11:53 6/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Συγχαρητήριες επιστολές προς τον Κερκυραϊκό Γυμναστικό Σύλλογο για τις επιτυχίες των νέων αθλητών του στους πρόσφατους Βαλκανικούς Αγώνες και προς την Χορωδία Κέρκυρας για τις πρωτιές στον διεθνή διαγωνισμό της Βενετίας, απέστειλε ο Δήμαρχος Κώστας Νικούζος.

ΚΓΣ

Στην επιστολή του Δημάρχου προς την πρόεδρο του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου Λίνα Ρούσσου, αναφέρονται τα εξής:
Σας συγχαίρω για τις επιτυχίες των αθλητών σας Μαντζουρογιάννη, Νεράντζη, Μονόπωλη και Δόση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Στίβου Εφήβων Νεανίδων, που έγινε την 1η και 2 Ιουλίου στο Πιτέστι

της Ρουμανίας.
Οι επιτυχίες αυτές προστίθενται στη σειρά επιτυχιών του Συλλόγου σας και του κερκυραϊκού αθλητισμού γενικότερα, που διακρίνεται και διαπρέπει, αποδεικνύοντας ότι στον Αθλητισμό, όπως και στη ζωή, η ψυχή και η αγάπη για αυτό που κάνουμε υπερνικά τις αντικειμενικές δυσκολίες.
Παρακαλώ να μεταφέρετε στα παιδιά και τους προπονητές τους Παύλο Σκορδίλη και Θεόδωρο Δόση τα συγχαρητήρια και τις ευχές μας. Πιστεύω ότι και στο μέλλον θα μας χαρίσουν πολλές συγκινήσεις και χαμόγελα.

Χορωδία Κέρκυρας

Στη δεύτερη συγχαρητήρια επιστολή, προς τον πρόεδρο της Χορωδίας Κερκυρας Τάκη Μεταλληνό, ο κ. Νικολούζος αναφέρει:
Σας εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη νέα διεθνή διάκριση της Παιδικής Χορωδίας Κερκύρας, που κατέκτησε την πρώτη θέση στο Διαγωνιστικό Φεστιβάλ Βενετίας «ClaudioMonteverdi» (που έγινε από τις 29 Ιουνίου μέχρι τις 2 Ιουλίου) αποσπώντας δύο χρυσά βραβεία.
Η πρωτιά αυτή αποδεικνύει τη συστηματική δουλειά που γίνεται στη Χορωδία από τις πολύ μικρές ηλικίες, γνωρίζοντας στα παιδιά το μαγικό κόσμο της μουσικής και του Πολιτισμού.
Παρακαλώ να μεταφέρετε τα συγχαρητήρια και τις ευχές μου σε όλους τους μικρούς χορωδούς και, βεβαίως, στη μαέστρο Χριστίνα Καλλιαρίδου. Είμαι βέβαιος ότι θα μας χαρίσετε ακόμα περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα