Κέρκυρα: Μήνυμα ενότητας απο τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

10:15 12/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Μήνυμα ενότητας προς όλους τους Έλληνες για να ξεπεράσουν την κρίση απηύθυνε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδας Ιερώνυμος κατά την άφιξη του στην Κέρκυρα χθες αργά το μεσημέρι.
Σε δήλωσή του στα ΜΜΕ στο αεροδρόμιο, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

δήλωσε: «Σήμερα σε αυτή τη δύσκολη περίπτωση που ζούμε, σε μία κρίσιμη περίοδο, όλοι αναζητούμε στηρίγματα, ζητούμε μέσα σε αδιέξοδα να βρούμε διέξοδο, προσπαθούμε με κάθε τρόπο και καλά κάνουμε. Αλλά το πρώτο, το απαραίτητο και το ζητούμενο που χρειάζεται αυτή τη στιγμή και πρέπει να αγωνιστούμε γι’ αυτό, είναι να είμαστε όλοι μαζί αγαπημένοι, ενωμένοι, σαν να είμαστε μία γροθιά και να προσπαθήσουμε ο καθένας με τις δυνάμεις που διαθέτει, ενωμένοι να περάσουμε στην απέναντι όχθη. Δεν πρέπει να μας πιάνει πανικός, κρίσεις έχει περάσει πολλές αυτός ο τόπος, αλλά ενωμένοι όταν είμαστε τα αντιμετωπίζουμε».
Ο Αρχιεπίσκοπος, που συμμετέχει στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό του πολιούχου της Κέρκυρας Αγίου Σπυρίδωνος, σήμερα το απόγευμα θα αναγορευτεί σε επίτιμο διδάκτορα του τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα