Κέρκυρα: Ενημέρωση Βάκη για τις ανάγκες του Νοσοκομείου

23:50 30/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας επισκέφθηκε η βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη, τη Τετάρτη 30 Αυγούστου. Η κυρία Βάκη συναντήθηκε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Φοίβο Κακαβίτσα, μέλη του Δ.Σ Γιάννη Ζήκο και Αθανάσιο Παγώνη καθώς επίσης και με υπηρεσιακούς παράγοντες, όπου ενημερώθηκε για την πορεία των προτεραιοτήτων και την προώθηση των αιτημάτων για την κάλυψη των αναγκών σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου.
Ειδικότερα ο διοικητής ενημέρωσε τη βουλευτή

για την κάλυψη των 35 κενών θέσεων ιατρικού προσωπικού ( μόνιμων και επικουρικών), αλλά και για τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π) με σκοπό τη βελτίωση της λειτουργίας του. Μεταξύ των άλλων ο διοικητής του νοσοκομείου ενημέρωσε για τη λειτουργία του μαστογράφου, του μηχανήματος οστικής πυκνότητας και του μαγνητικού τομογράφου καθώς και για την ένταξη στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ της προμήθειας νέου αξονικού τομογράφου 64 τομών. Επισημάνθηκε επίσης, η ανάγκη κάλυψης θέσεων επιπλέον νοσηλευτικού, διοικητικού, ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού .
Η Φ.Βάκη επισήμανε ότι βρίσκεται στις άμεσες προτεραιότητές της η προώθηση των αιτημάτων που αφορούν τόσο την Πρωτοβάθμια όσο και τη Δευτεροβάθμια Φροντίδα Υγείας για το Νομό Κέρκυρας. Επιπλέον αναγνώρισε τη συνεχή προσπάθεια της διοίκησης και του προσωπικού του νοσοκομείου Κέρκυρας και δεσμεύτηκε ότι θα εξακολουθήσει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την περαιτέρω στελέχωση του με το απαιτούμενο προσωπικό.

.

Keywords
Τυχαία Θέματα