Καβάλα: Συνεχίζεται η απεργία στην ΒΦΛ

11:31 27/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνεχίζεται η απεργία των εργαζομένων στην Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων ενώ η πρώτη βάρδια της Εταιρείας Ελληνικά Λιπάσματα κατάφερε να εισέλθει στο εργοστάσιο από την δεύτερη πύλη, από τον Κόμβο του νέου Λιμανιού, η οποία ήταν φρουρούμενη από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, χωρίς να σημειωθούν επεισόδια.

Σήμερα στις 10.30 200 περίπου εργαζόμενοι συναντήθηκαν με την δήμαρχο Καβάλας κ. Τσανάκα στο δημαρχείο με τον πρόεδρο του Σωματείου κ. Βογιατζίδη να ζητά την συμπαράσταση της καθώς όπως ξεκαθάρισε οι 200 οικογένειες

των εργαζομένων δεν πρόκειται να φύγουν από το εργοστάσιο, εκφράζοντας το παράπονο τους προς αυτήν ότι το τελευταίο διάστημα έχει απομακρυνθεί από τον αγώνα τους. Παράλληλα ζήτησαν να ισχύσει το ψήφισμα συμπαράστασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Η κ. Τσανάκα απάντησε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο, συνεχίζει να στηρίζει τον αγώνα τους, τονίζοντας ότι περίμενε να την ενημερώσουν για τις επαφές τους στην Αθήνα με πολιτικούς παράγοντες. Καταληκτικά σημείωσε ότι η ίδια δεν έχει πρόσβαση στα αρμόδια υπουργεία, παρά τις προσπάθειες που έκανε με τους τοπικούς βουλευτές.

Keywords
Τυχαία Θέματα