Καβάλα: Στόχος το ΤΕΙ να μετατραπεί σε Πανεπιστήμιο

08:22 6/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με τον νέο Πρύτανη του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης κ. Μπαντέκα Δημήτρη και με τον Αντιπρύτανη κ. Μητρόπουλο Θανάση συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος στο πλαίσιο της αδιάλειπτης συνεργασίας τους.

Ο κ. Μαρκόπουλος στις δηλώσεις του σημείωσε ότι ελπίζει ο κ. Μπαντέκας να συνεχίσει στην ίδια πορεία στην οποία το Ίδρυμα χάραξε τα τελευταία χρόνια με τον προηγούμενο Πρύτανη κ. Μητρόπουλο που στην διάρκεια της θητείας του χαρακτηρίζονταν για το διευρυμένο πνεύμα συνεργασίας και την

οραματική προσέγγιση της πορείας του ΤΕΙ στο μέλλον. Από πλευράς του ο κ. Μπαντέκας διαβεβαίωσε τον κ. Μαρκόπουλο ότι θα συνεχίσουν την ίδια πορεία στο Ίδρυμα για την αναβάθμιση του, μία παρακαταθήκη που τους άφησε ο απερχόμενος Πρύτανης κ. Μητρόπουλος με τις μεγάλες προσπάθειες που έχει κάνει. Σημείωσε δε ότι θα προσπαθήσουν το Ίδρυμα να γίνει πανεπιστημιακό και στο πλαίσιο αυτό βρίσκονται σε επικοινωνία με το Υπουργείο Παιδείας στο πλαίσιο του χάρτη της Ανώτατης Εκπαίδευσης και πιστεύουν ότι σε αυτό τον στόχο αν δεν έχουν την βοήθεια όλης της Καβάλας και των φορέων της δεν θα μπορέσουν να το πετύχουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα