Καρδίτσα: Αύριο οι εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο συνέδριο της ΟΓΕ

14:09 3/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Καρδίτσας, γνωστοποιώντας ότι αύριο, στις 5.30 το απόγευμα πραγματοποιεί Γενική Συνέλευση και εκλογές για ανάδειξη αντιπροσώπων για το 12ο συνέδριο της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας. Ο Σύλλογος καλεί τις γυναίκες να μπουν δυναμικά στο ριζοσπαστικό γυναικείο κίνημα για να σταματήσει η βαρβαρότητα που ζούνε. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 11, 12, και 13

του Νοέμβρη, στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Πειραιά με σύνθημα: «Γυναίκα βγες μπροστά στον αγώνα για μια ζωή χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση».

Στόχοι του συνεδρίου, μεταξύ άλλων, η διεύρυνση της παρέμβασης κάθε συλλόγου σε νέους χώρους όπου συγκεντρώνονται γυναίκες, η συσπείρωση όλο και περισσότερων γυναικών σε συλλόγους της ΟΓΕ, αλλά και η επέκταση της εμβέλειας αυτών στις γυναίκες που είναι μακριά από τα σωματεία και την κοινωνική δράση, αλλά και την ευαισθητοποίηση σωματείων εργαζομένων για να αναπτύξουν δράση γύρω από τα γυναικεία ζητήματα. Να σημειωθεί ότι στο νομό δημιουργήθηκε Ομάδα Γυναικών Ταμασίου που εξέλεξε ήδη τρεις αντιπροσώπους για το συνέδριο, ενώ θα συμμετέχουν σε αυτό και γυναίκες από τη Σέκλιζα, πέραν της Καρδίτσας. Τέλος, στο πλαίσιο του συνεδρίου θα εκτεθούν φωτογραφίες του Θεόφιλου Μπρουζιώτη, με θέμα «Η γυναίκα της Καρδίτσας»

Keywords
Τυχαία Θέματα