Σέρρες: «ΟΧΙ» του ΕΒΕ Σερρών στο προωθούμενο σχέδιο για συνένωση των ΕΒΕ

14:00 3/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη διαφωνία και αντίθεση του Επιμελητηρίου Σερρών στο προωθούμενο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού για συνενώσεις των Επιμελητηρίων, εξέφρασε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Χρήστος Μέγκλας, αμέσως μετά την συνάντηση που είχε το μεσημέρι του Σαββάτου, με τους βουλευτές του Νομού και τον Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μωυσιάδη, προκειμένου να τους ενημερώσει για την προτιθέμενη αναμόρφωση του Επιμελητηριακού χάρτη της Ελλάδας.


Στη συνάντηση συμμετείχαν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Σερρών Αφροδίτη Σταμπουλή, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής και Φωτεινή Αραμπατζή, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Αναστάσιος Μεγαλομύστακας, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Μιχάλης Τζελέπης , ενώ η υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαρία Κόλλια εκπροσωπήθηκε από τον διευθυντή του Πολιτικού της Γραφείoυ Δαμιανό Δουράκη.

«Όλοι μαζί θα παλέψουμε, θα ενημερώσουμε τους επαγγελματίες. Το Επιμελητήριο μπορεί να υπάρχει και να λειτουργεί όπως τόσα χρόνια χωρίς τα χρήματα του κράτους. Έσοδα μας οι συνδρομές και τα ενοίκια . Δεν υπάρχει κανένας λόγος ενοποίησης των Επιμελητηρίων και δεν ξέρω για ποιους λόγους αυτοί που το αποφασίζουν προσπαθούν να το κάνουν χωρίς την άδειά μας» είπε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών.
Ο κ. Μέγκλας σημείωσε πως οι βουλευτές τάσσονται στο πλευρό τους , πως ξεκινά μια εκστρατεία ενημέρωσης των επαγγελματιών για το εν λόγω θέμα και πως σήμερα Δευτέρα στην Γενική Συνέλευση των Επιμελητηρίων Ελλάδος θα εκδοθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας

Keywords
Τυχαία Θέματα