Καλαμάτα: Παράταση στην «κατάσταση έκτακτης ανάγκης» λόγω των πλημμυρών του ’16

10:23 9/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με απόφαση του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Καπάκη, αποφασίστηκε η παράταση κήρυξης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για άλλους 6 μήνες, μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου του 2017, των Δήμων Καλαμάτας, Μεσσήνης, Οιχαλίας, Τριφυλίας και κοινοτήτων στους Δήμους Δυτικής Μάνης και Πύλου – Νέστορος.

Στο Δήμο Δυτικής Μάνης, η παράταση αφορά στις Τοπικές Κοινότητες Νεοχωρίου, Πύργου, Σαΐδόνας, Καστάνιας, Καρυοβουνίου, Μηλέας, Αγίου Νικολάου, Ριγκλίων, Τραχήλας, Πλάτσας, Νομιτσί, Θαλαμών, Λαγκάδας και Αγίου Νίκωνα και στο Δήμο Πύλου – Νέστορος τις Δημοτικές

Ενότητες Νέστορος, Πύλου, Μεθώνης και Χιλιοχωρίων.
Στην απόφαση σημειώνεται ότι «εξακολουθούν να υφίστανται οι λόγοι κήρυξης και το έργο της διαχείρισης των συνεπειών από τις καταστροφές που προκλήθηκαν από την εκδήλωση έντονων βροχοπτώσεων στις 6 και 7-9-2016, δεν έχει ολοκληρωθεί». Αναφέρεται επίσης πως «μετά το πέρας του καθορισθέντος χρόνου, θα γίνει, δίχως νέο έγγραφο, άρση της παραπάνω κατάστασης Εκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας. Ο συντονισμός ανατίθεται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου».

Keywords
Τυχαία Θέματα