Κακοκαιρία σε ύφεση

09:54 30/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Χωρίς μεγάλα προβλήματα συνεχίζεται και σήμερα το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την Κρήτη. Από την Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης έγινε γνωστό ότι έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, στους δρόμους προς Ομαλό Χανίων, Σφακιά, Παλαιόχωρα μετά τις Βουκολιές, από Ρέθυμνο προς Ανώγεια και από Νεάπολη προς Οροπέδιο Λασιθίου.

Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται προς το Οροπέδιο Λασιθίου και τα Ανώγεια από τη μεριά του Ηρακλείου και από το Γερακάρι προς το Σπήλι.

Λόγω των θυελλωδών βόρειων ανέμων τα πλοία παραμένουν δεμένα στα λιμάνια, ενώ το κρύο είναι τσουχτερό.
Χθες το βράδυ υπήρξε έντονη χιονόπτωση σε όλες τις ημιορεινές περιοχές του νησιού, χωρίς όμως να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων. Όπου χρειάστηκε υπήρξε αμέσως επέμβαση των εκχιονιστικών μηχανημάτων, ενώ συνεχής ήταν και η παρουσία της αστυνομίας στο οδικό δίκτυο του νησιού.
Προβλήματα υπήρξαν στο δίκτυο της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να σημειωθούν διακοπές ρεύματος χθες το βράδυ τόσο στην πόλη του Ηρακλείου, όσο και στην ενδοχώρα του Νομού, οι οποίες όμως αποκαταστάθηκαν σύντομα από τους τεχνικούς της Επιχείρησης.
Σύμφωνα με την νεότερη πρόβλεψη της Εθνικής μετεωρολογικής υπηρεσίας, σήμερα αναμένονται χιονοπτώσεις σε υψόμετρο από 500 μέτρα και πάνω, χιονόνερο στις υπόλοιπες περιοχές και θυελλώδεις βόρειους ανέμους έντασης 8-9 μποφόρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα