Ήττα στο Λιθότοπο, διαζύγιο με Κουζουτζίδη για Ελπίδα Σκουτάρεως

14:42 26/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Κουζουτζίδη έφερε για την Ελπίδα Σκουτάρεως η ήττα στο Λιθότοπο από τη Δόξα Λιθοτόπου.

Το παιχνίδι που μπορούσε να χαρακτηριστεί ως πρόβα τελικού (οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στις 12 Μαρτίου στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών) το κέρδισε η Δόξα Λιθοτόπου με σκορ 2-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 36ο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αλέκου Μουτίδη (το κέρδισε ο Παπαδόπουλος από τον Κωφοκώτσιο). Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν

στο 41ο με σουτ του Σάκη Γκόγκα αλλά η Δόξα Λιθοτόπου πήρε τη νίκη στο 58ο με ωραίο σουτ του Γιώργου Ζαχαριάδη. Τρία γκολ από τρεις πρώην παίκτες του Πανσερραϊκού.

Η ανακοίνωση της Ελπίδας Σκουτάρεως

Μετά το τέλος του αγώνα η διοίκηση της Ελπίδας Σκουτάρεως έδωσε στη δημοσιότητα ανακοίνωση για το διαζύγιο με τον προπονητή Νίκο Κουζουτζίδη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από μια απογοητευτική εμφάνιση η ομάδα μας σήμερα έχασε τους 3 βαθμούς στην έδρα της Δόξας Λιθοτόπου καθώς ηττήθηκε με σκορ 2-1… Η Ελπίς βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει τη λύση συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Νίκο Κουζουτζίδη… Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για όσα πρόσφερε στην ομάδα μας που και αυτός με τον τρόπο του προσπάθησε στα μέγιστα για την υλοποίηση των στόχων που έθεσε η διοίκηση… Θέλουμε να του ευχηθούμε υγεία πάνω απ’ όλα και να συνεχίσει με πολύ μεράκι αυτό που αγαπάει να κάνει…»

Ο Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής επέστρεψε στις νίκες

Επέστρεψε στις νίκες η Καρπερή

Ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής επέστρεψε μετά από τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες στις νίκες κερδίζοντας 2-0 τον Ολυμπιακό Λευκώνα με δύο γκολ των Νίκου Γεράκη και Παναγιώτη Μαυρουδή. Δύο παιχνίδια κρίθηκαν στο 90ο , στο Σιδηρόκαστρο όπου ο Χρήστος Λεωνίδας έδωσε το τρίποντο στον Εθνικό στις καθυστερήσεις και στο Δασοχώρι που δύο γκολ σημειώθηκαν μετά το 90ο.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα:

ΕΠΙΛΕΚΤΗ – 19η Αγων.

ΚΑΡΠΕΡΗ-ΛΕΥΚΩΝΑΣ: 2-0

Τα γκολ: 20′ Μαυρουδής, 44′ Γεράκης

ΔΑΣΟΧΩΡΙ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: 2-2

Τα γκολ: 77′ Σακκάς, 91′ Καλπακίδης – 81′ Αμανατίδης, 90′ Παπαβασιλείου

ΔΡΑΒΙΣΚΟΣ-ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ: 4-1

Τα γκολ: 25′ Κουταντώνης, 77′, 88′, 91′ Μεσέρδης Χρ. – 41′ Σταυράκογλου

ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ-ΣΚΟΥΤΑΡΙ: 2-1

Τα γκολ: 36′(π) Μουτίδης, 58′ Ζαχαριάδης – 41′ Γκόγκας

ΧΡΥΣΟ- ΠΑΝΣΟΥΛΙΑΚΟΣ:2-0

Τα γκολ: 37′ Αμανατίδης, 76′ Λαπούσι

ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ-ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ: 1-0

Τo γκολ: 93′ (π) Λεωνίδας

Keywords
Τυχαία Θέματα