Κανένα θέμα για Πάμπο!

Αγνώριστη η ΑΕΛ στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος, αφού όλα άρχισαν στην ισοπαλία με την ΑΕΚ, ακολούθησε η ήττα από τον ΑΠΟΕΛ και χθες η ήττα από την Ομόνοια με κατεβασμένα τα χέρια. Οι επόμενες ημέρες είναι αρκετά δύσκολες στην ομάδα με τον Αντρέα Σοφοκλέους να έχει το πάνω χέρι και να καλείται άμεσα να επέμβει, πριν η κατάσταση χειροτερέψει.

Ο στόχος της ΑΕΛ

για έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη δεν αλλάζει, για να πραγματοποιηθεί όμως θα πρέπει όλοι να γίνουν ΟΜΑΔΑ, να συζητήσουν το τι έφταιξε σε αυτές τις αγωνιστικές και να βρεθεί η λύση προτού να είναι αργά.

Δεν τίθεται θέμα αποδέσμευσης του Πάμπου Χριστοδούλου όπως πληροφορούμαστε, αφού απόφαση όλων είναι να διορθωθεί η κατάσταση και όχι να αποδεσμεύσουν κάποιον. Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΛ κ. Σοφοκλέους εντός των ημερών θα συναντηθεί και με παίκτες και με προπονητή, ζητώντας τους λόγους της ντροπιαστικής εμφάνισης στο ΓΣΠ.

Πάντως στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΛ, υπάρχει μεγάλος αναβρασμός και είναι απόλυτα φυσιολογικό, αφού η ομάδα παρουσιάζει ένα αγνώριστο πρώσοπο και μία μετάλλαξη προς το... χειρότερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα