Ηράκλειο: Συνάντηση του δημάρχου με την εθνική ομάδας στίβου της Γερμανίας

09:05 6/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Γερμανοί αθλητές με τους προπονητές τους, μέλη της εθνικής ομάδας στίβου και συλλόγων, έχουν επιλέξει το Παγκρήτιο στάδιο για την προετοιμασία τους και βρίσκονται στην πόλη από τις αρχές Απριλίου στο πλαίσιο του προγράμματος αθλητικού προπονητικού τουρισμού που υλοποιεί ο Δήμος, σε συνεργασία με ευρωπαϊκό τουριστικό γραφείο και με την βοήθεια τοπικών ξενοδοχειακών μονάδων.

Τους Γερμανούς αθλητές και προπονητές συνάντησε χθες στο Παγκρήτιο στάδιο, ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, με τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Κώστα Βαρδαβά.

Ο κ. Λαμπρινός καλωσόρισε τους φιλοξενούμενους

στο Ηράκλειο, τους ευχήθηκε καλή διαμονή, καλή προετοιμασία, αλλά και καλή επάνοδο.

«Αποτελεί ιδιαίτερη ικανοποίηση για εμάς, το γεγονός ότι αθλητές και προπονητές με διεθνή εμπειρία επέλεξαν το Ηράκλειο για την προετοιμασία τους και κυρίως ότι μέχρι στιγμής έχουν μείνει απολύτως ευχαριστημένοι από την διαμονή τους εδώ και από τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις» ανέφερε ο δήμαρχος.

Επίσης, συνεχάρη όσους παλεύουν καθημερινά για να διατηρούν, όπως είπε, αυτές τις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις, όχι απλώς σε καλό επίπεδο, αλλά σε επίπεδο τέτοιο που να αποτελούν πόλο έλξης για αθλητές από όλο τον κόσμο.

Επίσης, σημείωσε πως το Ηράκλειο διαθέτει και τις υποδομές και το ανθρώπινο δυναμικό για να προσελκύει προπονητικό και αθλητικό τουρισμό υψηλού επιπέδου.

«Θεωρώ ότι έχουμε πραγματοποιήσει σημαντικά βήματα προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση, είτε με την διοργάνωση μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων, είτε με προγράμματα όπως το συγκεκριμένο, που έφερε στο Παγκρήτιο το κλιμάκιο της Εθνικής Γερμανίας στίβου. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και με στόχο να έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον» τόνισε ο κ. Λαμπρινός.

Στους προπονητές προσέφερε και από μια τσάντα με αναμνηστικά δώρα, η οποία περιείχε κρητικά προϊόντα και ενημερωτικό υλικό για το Ηράκλειο. – ΑΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα