Ημερίδα για τις κοινωνικές επιχειρήσεις στην Καλαμαριά

13:55 18/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ημερίδα με θέμα τις κοινωνικές επιχειρήσεις διοργανώνει το Κέντρο Επιχειρηματικότητας »Επιχειρείν» της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καλαμαριάς (Κ.Ε.Δ.ΚΑ).

Η εκδήλωση διαχωρίζεται σε τρείς θεματικές ενότητες. Η πρώτη ενότητα θα ασχοληθεί με το θεσμικό πλαίσιο των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων, πως αυτές λειτουργούν στην πράξη, καθώς επίσης με την εσωτερική λειτουργία τους αλλά και τα βασικά προβλήματά τους. Η δεύτερη ενότητα στοχεύει να παρουσιάσει θέματα ανάπτυξης και χρηματοδότησης που αφορούν την δημιουργία και τη στήριξη των Επιχειρήσεων, ενώ στην τρίτη θεματική θα αποτυπωθεί

η επιχειρηματικότητα στο Δήμο Καλαμαριάς και οι Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις . Στο τέλος της καθεμιάς ενότητας θα ακολουθεί συζήτηση. Τη συζήτηση θα συντονίζουν ο Αναπληρωτής Πρύτανης Οικονομικών του ΑΠΘ, Νικόλαος Βαρσακέλης και ο διευθυντής της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Χριστόδουλος Κουτσουλιάνος.

Η ημερίδα πραγματοποιείται την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου από τις 5.30 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ, στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Καλαμαριάς σε συνεργασία με το Δίκτυο Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων ( ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ) Κεντρικής Μακεδονίας. εντάσσεται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας.

Η εγγραφή και η παρακολούθηση της ημερίδας είναι δωρεάν και στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα