Ικαρία: «Να φύγει άμεσα η κεραία» ζητούν οι κάτοικοι του Καραβοστάμου για την εγκατάσταση νέας κεραίας κινητής τηλεφωνίας.

10:29 13/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στις 2 και 3 Μαρτίου, συνεργείο της COSMOTE εγκατέστησε μια μεγάλη κεραία κινητής τηλεφωνίας, σταθμό βάσης, μέσα στον οικισμό του Καραβοστάμου. Η μη έγκαιρη πληροφόρηση των κατοίκων του χωριού αλλά και του δήμου Ικαρίας προκάλεσε αντιδράσεις. Το θέμα,μετά από τις καταγγελίες αλλά και την παρέμβαση του δημάρχου κ. Σταμούλου (ο οποίος δήλωσε την άγνοια και την δυσαρέσκεια του) έχει αναλάβει η Αστυνομία αλλά και η Πολεοδομία Ικαρίας για τις νόμιμες ενέργειες απομάκρυνσή της.
Οι πολίτες του Καραβοστάμου

διοργάνωσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην οποία παρέστη και ο αντιδήμαρχος Ευδήλου κ. Κουντούπης με αίτημα «να φύγει άμεσα η κεραία»
Δεν είναι όμως μόνο η περίπτωση του Καραβοστάμου. Υπάρχουν τουλάχιστον άλλες δυο παρόμοιες εγκαταστάσεις σταθμού βάσης κεραίας κινητής τηλεφωνίας όπως στο Χρυσόστομο (μέσα στον οικισμό μόλις 15 μέτρα από το σχολείο- αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου) αλλά και στον Εύδηλο μέσα στον οικισμό.
Τα ερωτήματα είναι πολλά και ζητούνται άμεσα απαντήσεις.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Βιτσαράς

Keywords
Τυχαία Θέματα