Β. Κικίλιας: Ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε το 3ο μνημόνιο και πηγαίνει και για το 4ο

10:29 13/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η ΝΔ είναι αρραγής και ενωμένη, δεν υπάρχει κανένα θέμα, δήλωσε από τη Λάρισα ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Β. Κικίλιας, ο οποίος ζήτησε εκλογές κατηγορώντας την κυβέρνηση για ιδεοληπτική διακυβέρνηση της χώρας. Ο κ. Κικίλιας, πρόσθεσε επίσης ότι η ΝΔ ως κυβέρνηση δεν θα προχωρήσει σε απολύσεις στο δημόσιο,

αλλά δεν θα ανεχθεί περιπτώσεις παράνομων μονιμοποιήσεων συμβασιούχων.

Ο κ. Κικίλιας πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη το Σαββατοκύριακο στη Λάρισα και είχε σειρά επαφών με κομματικά στελέχη του ν. Λάρισας. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση κατηγορώντας τα στελέχη της ότι δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει στην κοινωνία. «Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝ.ΕΛ. καταρρέουν στην κοινωνία. Έφεραν το 3ο μνημόνιο και πάνε και για 4ο μνημόνιο. Η άγρια υπερφορολόγηση δεν βγάζει πουθενά», σημείωσε ο κ. Κικίλιας, ο οποίος πρόσθεσε ότι η ΝΔ διαθέτει ένα εμπροσθοβαρές μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα που θα δημιουργήσει ανάπτυξη και θα προσελκύσει επενδύσεις.
«Είμαστε η φωνή της λογικής και ο πρόεδρος της ΝΔ, λέει την αλήθεια και μιλάει με την ίδια γλώσσα, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό», είπε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι στο παρελθόν η ΝΔ ως κυβέρνηση είχε προχωρήσει σε μονομερής ενέργειες έναντι των δανειστών όπως η μείωση του ΦΠΑ και η μείωση της εισφοράς αλληλεγγύης.
Ο κ. Κικίλιας τέλος ζήτησε για μια ακόμη φορά εκλογές και επεσήμανε ότι τα ψηφοδέλτια της ΝΔ θα συγκροτούνται από άτομα έμπειρα και ικανά που γνωρίζουν τις ανάγκες της κοινωνίας και προέρχονται από αυτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα